A kutyámtól nem tudok tévét nézni (beszélgetős fórum)
Kutyaiskola...
Megtanulsz falkavezér lenni, ő meg megtanulja, hogy nem ő az úr a háznál, mert most igen :)
Az a lényeg, hogy ne hagyd rá, mert ez később egyre több esetben lehet majd zavaró...
Szia.
Nem akarlak elkeseríteni de sehogy :-D a mostani tacsim csak akkor ugat ha hallja is őket, az első tacsim pedig bármilyen állatot látott a tv-ben azonnal ugatta. Egyetlen egy lehetőség volt, nem néztünk mellette állatos filmeket :-D ettől függetlenül imádtam! Szóval szerintem esélytelen :-D
Ez tök cuki😀
Nálunk a következő volt: Az egyik gyermekem kitalalta, hogy hegedülni szeretne. Mikor itthon gyakorolt, bizonyos hangoknál a kutyusunk eszméletlen hülyén vele vonyított. Szerencsére nem sokáig volt ez a hegedülősdi😀😀
a mi mcskánkis imádja a TV-t, sokszor bekapcsolom neki az
állatos csatornákat ha macskák nagymacskák, vagy a prédái a madarak vannak benne.
A nagy kutyáktól és a Rextől fél. A madarakat le akarja vadászni, figyelni kell , hogy rá ne ugorjon a TV-re
Szólj rá határozott,erős hanggal. Ha nem segít,csukd ki.
Fontos,hogy ne verjük meg!
Az enyém is csinálta, de annyira nem volt zavaró. Most nagy ritkán, ha letöltök valamit, inkább kimegy, ha zavarja, vagy alszik.
Ha nagyon ugat, esetleg próbáld levenni a hangot, amíg a neki nem tetsző jelenet megy🙂
De aranyos 😆 Bocs. Amúgy ötletem sincs, kutyában n vagyok erős.
Nálunk 1-2 macska tv-fan, pl imádják a rajzfilmeket vagy a természetfilmeket amikben macskafélék, kutyafélék és prédaállataik szerepelnek. Jót szoktam rajtuk vigyorogni, ahogy együtt élnek a sztorival.
További ajánlott fórumok:
- A 4 órás részmunkaidős állás heti óraszámát tényleg megemelték 20 óráról 32 órára? Hol tudok utána nézni? Köszi.
- Hogyan tudok utánanézni egy IP címnek?
- Nem tudok a szemébe nézni :(
- Freemail probléma! Azt írja, az IE6-os verzióval már nem kompatibilis. Mit tudok tenni, hogy meg tudjam nézni a mappáimat?
- Diétáznom kellene, de egyszerüen már rosszul vagyok a csirkétől meg zöldségektől. Rá sem tudok nézni, mit egyek?
- Netbook-ot vegyek vagy Notebook-ot? A Netbook-ban nincs DVD lejátszó. Hogy tudok rajta filmet nézni?