Diétáznom kellene, de egyszerüen már rosszul vagyok a csirkétől meg zöldségektől. Rá sem tudok nézni, mit egyek? (tudásbázis kérdés)
mondjuk sztem nem kene minden nap merni magad...
amugy meg ehetsz mas tipusu alacsony ch-s kajakat, lenyeg hogy keveset.
Az idényzöldségeket is el lehet változatosan készíteni.Sovány sertés,hal,sajt.
Váltogasd a fűszerezést,és akkor nem lesz unalmas:görög,olasz,indiai,mexikói,francia...rengeteg recept van a neten,ráadásul a füszerek miatt nem lesz unalmas.Sok sikert!
Lehet a csirkét, zöldséget is variálni, különböző szószokkal (csak figyelj h ne legyen cukros, ill. szénhidrátdús) vagy fűszerekkel. A hal is nagyon egészséges és nem hizlal. Jó kis friss saláta receptek is vannak.
Ja és fb-n ez az oldal mostanság rengeteg diétás recept ötletet posztol. ;)
Csatlakozom :D
De komolyan.
Tapasztalatom szerint az is nagyon fontos, hogy eleget igyon az ember és este e egyen túl későig. Ha erre is odafigyelsz, akkor - mértékkel - mást is ehetsz, mint csirkét és zöldséget, úgy is fogyni fogsz.
Ha szereted, ajánlom a rakott dolgokat, abbban is zöldség meg hús van, vagy csak zöldség, mégis egészen más az ízük.
Hogy a csirkétől rosszul vagy, nem csodálom, már 1 éve nem eszem, semmi ízük, ha mégis valami, az édeskés. Szóvalsemmi csirke íz.
Bróbálj főtt tojást, sonka ( pl. prágai regnum), kétszersült, borjupárizsi, van egy jó diéta, hosszú. Kéred?
Meg tudlak érteni. De persze van sok más kaja is a csirkén és a zöldségeken kívül, ami támogatja a diétát.
www.mindmegette.hu
Kukkants be ide és tutira találsz!:)
Szalonna, tarja, pörkölt, tojás, hagyma, kolbász :D
Nem. Nem viccelek :D
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....