A kutya vemhességének jelei (beszélgetős fórum)
Szerintem már tuti biztos hogy nem vemhes :) Abszolút semmi jel, pedig lassan már szülnie kellene :)
Jó hír! Maradjon is így! :)
Ha álterhes lenne, már az is jobban észrevehető volna.
Állatorvos szerintem is, felelőtlenség első tüzelés után szülni hagyni a kutyát. Még fejletlen és bármi történhet.
Zöld Zebra egyesület gyakran szervez akciót.
Az alom nevelés pedig sokba kerül, arról nem is beszélve, ha császár lesz, mert nem tud megszülni.
A menhely pedig tele, még a fajtatiszta kutyáknak is nehéz gazdát keresni, nemhogy a keverékeknek. Gondold meg!
Ígéretes. :)
Jót nevettem magamon. Megnéztem a neten, hogy az emberi terhességi teszt működik-e a kutyáknál. Persze, hogy nem. :D
Mondjuk te meg lehetnél annyira értelmes hogy tudj olvasni. Merthogy nem volt szó ivartalanításról, a kérdésemre meg nemtudsz válaszolni, tehát menj aludni.
Ez az amit már túltárgyaltunk. Tanácsból már többet adtunk, mint kalácsból.
Nem értem a kérdőjeledet. ?:)
Jáááj a kutya helyett kurvát olvastam:)
Vigyázhatnál jobban. Mondjuk úgy, hogy ivartalaníttatod.
Megfogdoztam de semmi jele vemhességnek
Köszi, ha felébred akkor megfogdozom neki. Aztán majd megírom mizu :)
Ha a hasa alá nyúlsz álló helyzetben, és megtapogatod, érezni lehet, ha gömgölyödik, teltebb és kicsit csüng.
Majd írd meg, hogy "vaklárma" volt. 1-2 hét múlva már egész biztosan tudni fogod. :)
Legközelebb, - ha még aktuális lesz - kb.a tüzelés második hetétől szigorú szobafogság, és felügyelet a kertben! :D
Rendben. Adsz kölcsön ? :)
Hadd hívjam aminek akarom, oké?
Pontosabban, nem fajtatiszta. Szerintem biztosan tisztában van vele, hiszen ha valakinek telik egy fajtatiszta német juhászra, annak nincs szüksége ivartalanításra. :)
Állatorvos, uh, szükség esetén azonnali ivartalanítás. Még mindig olcsóbb mint egy almot felnevelni. Azt ugye tudod, hogy nem német juhász?
Különböző helyeken vannak ivartalanítási akciók, de a helyi állatorvossal is meg lehet beszélni akár a részletfizetést is.
Még azt gondolom, hogy ha egy kóbor eb be tud menni a kertetekbe a kutyádhoz, akkor az bent is marad, nem kint ólálkodik. Akkor még el sem lehet zavarni. Kerítésen keresztül pedig nem működik a dolog. Reménykedhetsz. ;)
Köszönöm! :) Sajnos mostanában anyagi gondok miatt lehetetlen. Télre tán javul a helyzet, akkor tervezem az ivartalanítását.
Tündéri a kutyád. :) Én nem veszek észre vemhességet, de nem is vagyok állatorvos.
Nincs közelben egy állatorvos? Ha elvinnéd a következő tüzelési időszak védekezését is meg lehetne beszélni.
Erre nem mondanék semmit ha nem gond.
Ha igen, akkor mi van?? Ab?
Ő egy oltári nyugodt kutya, ha ennél nyugodtabb lenne akkor sztem már nem élne :D Semmi jele nincs a vemhességnek egyébként. Általában bejön a házba és figyeli a gyerekeket, lustálkodik. Amikor ő kint van akkor általában énis, együtt játszunk. De volt pár olyan óra, amikor el kellett mennem, ő meg kint akart maradni (na vajon miért? :D ) És szólt a szomszéd hogy a ház előtt ólálkodott az egyik kóbor kan. Szóval nemtudom...
passz... nem nyugodtabb? nem lehet így tutit mondani, 1-2 hét amit írtam, türelem :)
Amig nem volt meg az első tüzelés, addig abszolut nem volt dagadt neki. Amióta tüzelt, azóta rendesen látható és tapintható a bimbó. Maga a cici nem dagad.
[link]
[link]
Ezeket a képeket most csináltam, hátha valaki észrevesz valamit.. :)
hamarosan kiderül, 1-2 hét, cicik dagadtabbak?
További ajánlott fórumok: