A közmunkás bért másképp számolják gyermekvédelminél? (tudásbázis)
Bocs..., módosítom, amit előzőleg írtam, mert lehetséges, hogy a közmunkás bért mégis másképp számolják, mivel az nem állandó, tartós jövedelem, munkaviszony, így lehet, hogy nagy az esély, hogy megkapjátok.
Szerintem érdemes beadni, megpróbálni.
Szerintem nem az a lényeg, hogy közmunkásként dolgozol, hanem a család összes jövedelme összeadva (összjövedelem), figyelembe véve, hogy hány tagú a család (Nálatok 4 fő), és egy főre nézve mennyi a család jövedelme, ez az összeg meg nem haladhat meg egy bizonyos összeget (azt hiszem, az öregségi nyugdíj bizonyos %-ával számolnak).
Minden esetre, ha beadod a kérelmet, és elutasítják esetleg, akkor sincs vesztenivalótok.
Igényeld meg, veszíteni valód nincs, maximum nem kapod, éppen úgy, mint most.
sok sikert!
Sziasztok !
Én most dolgozom közfogisként 65 ezret kapok a férjem 95ezret kap nettóban van 2 gyermekünk szerintetek jár-e így a gyermekvédelmi ? A családi pótlék 26.600 ft. Ez így meghaladja a 40 ezret per fő, de azt hallottam valakitől hogy a közmunkás bért másképp számolják. Szerintetek járna nekünk ?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Rendszeres gyermekvédelmi
- A gyermekverő anyukákról mi a véleményetek?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- Rendszeres gyermekvédelmi támogatást ki kaphat?
- Gyermekvédelem, gyermekveszélyeztetés SOS