A hírességek nem félnek, hogy ilyen bátran beharangozzák, hogy várandósak? (tudásbázis)
A hírességek legyen az külföldi, vagy magyar ez a trendi, aki rendszerint veszi a pletyka rovatokat és azt olvassa az ilyenek imádnak reflektor fényben lenni, mert a pénzt hoz nekik a konyhára. Őket is érheti baj, nem csak az egyszerű embereket, de nem mindegyik beszél róla szívesen. Az olvasókat ilyen
szokásos szenzáció hajhászás köti mindig legyen olyan hír, amin csámcsogni lehet. A várandósság is
elég jól jövedelmező a sztároknak. Üdv.Ágnes
Igen,arra gondoltam,hogy ha baj történik a babával.Sajnos velem is megtörtént,amitöl minden anya retteg,megmutatta az élet mennyire kegyetlen tud lenni.Na pl. én amiket a korházban tapasztaltam,emberi(női)sorsokat,regényt irhatnék belöle.Csak 1 példa:Erös Antonia:"idös",cukorbeteg és ikreket várt.Gond nélkül kihordta.Én meg itt vagyok,egészséges,sportolok vagyunk és tessék...ezen törtem az agyam,hogy mi akadályozhatná meg ezt...igazábol tudom mi.Ha olyan orvos néz meg,aki ért hozzá és akinek jo vaskosan tejelek.Sztem ennyi lehet.Én még nem hallottam sztárokrol koraszülést,csak ilyen "pórnéptöl"ahonnan én jövök...
:)
Egyeseknek (nem a többségn szerintem) lehet az a lényeg, hogy beszéljenek róluk... ha az örömükről írnak akkor az a jó, ha a bánatukról, akkor az.
De nem vágom.. lehet nem is tudnák titokban tartani..
Gondolom mire gondolsz :)
Amikor beharangozzák akkor már 14-15 hetes a babájuk...... vagy még több....
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Melyik hírességet engednéd az ágyadba?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Filmesek-tévések - A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres filmes vagy tévés hírességet!
- Írjatok olyan hírességeket, akik családi neve jelzős vonatkozású
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.