A híreket hallván elment a kedvem az egész új évtől:-( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezért van ennyi megkeseredett ember. Állandóan nézhetik,hogy kinek mije van,.milyen az élete, munkája, mire költ, hol nyaral, kinek írt, mit lájkolt stb.
Minő kardinális problémák.
En is igy gondolom; h a neten, hiradoban szereplo borzalmak nagy részét csak az tudta régen, akit erintett/ a kozelben lakott.
Most ha bekapcsolnám bármelyik hiradot, csak ez folyna, h baleset, gyilkossag, meghalt, borzalom, horrorbaleset es egyeb hangzatos focimek.
Én nem tiltottam le, mert azért valamennyire tudjam mi történik a nagyvilágban és körülöttem. De híradót nem nézek, ha a férjem elkezdi mesélni a borzalmakat leállítom. Annyi elég ami főcímként nagybetűsen szembe jön velem a neten vagy innen-onnan hallom. És én is nyugodt vagyok. Aminek jönnie kell, úgyis jön. Vannak elkerülhetetlen dolgok amire nincs befolyásunk.
Minden korszaknak megvolt a borzalma és nehézsége.
BUÉK mindenkinek:)
Kovid kezdetèn letiltottam minden hìroldalt.
Hihetetlen nyugodt azóta az èletem.
Ehhez a vallomáshoz miért vagy anonim ?
Ne hallgass (sokat) híreket, ha egy egész évtől elveszik a kedvedet ! Nem éri meg ! Sokat gondolkodtam már azon, hogy régebben az emberek nem tudták, milyen katasztrófák, háborúk vannak a nagyvilágban, és fölöslegesen nem stresszeltek. Sőt, az országban történő borzalmakról (gyilkosságok, balesetek,stb.) se tudtak. Dolgoztak, ünnepeltek, beszélgettek,stb.
Milyen hírek miatt ment el a kedved ? A benzin árát jól felemelik, de azon se tudunk változtatni.
További ajánlott fórumok:
- Elment a kedvem mindentől...
- 30 éves koromra totál elment az életkedvem mindentől! Van megoldás?!
- Hol találok évvekkel ezelőtti dátumokról híreket, információkat?
- Tetszik nekem egy pasi, de teljesen elment a kedvem, mert más típusú lányok képeit lájkolja
- Egy hete "elment az élettől is kedvem", valaki tudna vmi bíztatót mondani?
- Beletettem egy képzésbe 600ezer forintot, de menet közben elment tőle a kedvem!?