köszi válaszokat! igen csak 7 napja szedem de 2 éve nem szedtem egyáltalán...gondoljátok kezdeti dolog a hormonok miatt? Én igazából erre gyanakszom mivel a szedése után 2 nappal merült fel ez a rossz érzés bennem..am életvidám vagyok mindig mosolygok..pörgök egy percre sem állok meg és élvezem is..most meg...kész..
1x Fenn, 1x Lenn a Sorskerék, csak a Szép, Örömös, Boldog,Egészségben, Szeretetben gazdag Idők hamarabb elrepülnek, nem úgy mint a nehezebb fájdalmas Napok.
De elmúlik minden rossz egyszer, csak a Szeretet segít elviselni...= az Életben
Kivánok Neked minél kevesebbet az Előbbiből, mert teljesen nem zárhatjuk ki mert nem lehet...
Én ilyenkor elmegyek egy napra kirándulni, kikapcsolódni. Este pedig étteremben vacsorázok, aztán beülök egy bárba és élvezem, hogy kicsit szabad vagyok.
Fogalmam nincs mi lehet ... vasárnap még elmentem melózni...és már munka közben rosszul teljesítettem..aztán egyetemen most őszi szünet van tanulni kéne..de semmihez nincs erőm..romantikus filmet néztem meg tegnap 6 dbot IS...eszek...állandóan..és most elkezdtem sírni a semmitől...semmi kedvem semmihez csak itt ülni.. nem tudom lehet e köze...7 napja szedek fogamzásgátlót...vki esetleg tapasztalta h az elején van hangulatváltozása?? nem tudok mire gondolni
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.