Engem nem érdekelnek a támogatások, nem követem a híreket... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Úgy kell csinálni, hogy azért olyan sokba ne kerüljön, de megmozgasson nagy tömeget.
Felkészül : falusi kiskocsma ( úgyis ott zajlik ám csak az igazi politizàlás)
Elég lenne, ha visszaállnának az u.n. svájci indexálásra a nyugdíjemelésnél.
Ha ezt nem szüntetik meg 2013-ban, a nyugdíjasoknak kb. 25 %-kal magasabb lenne a nyugdíja.
Eszembe jutott egy kisgyerekes pár, akik foglalják azt a rokkant parkolót, aminek táblázását, felfestését mi buliztuk ki illetékes osztálynál a mozgássérült néninek. Temetése másnapján leadtuk a parkolási engedélyt. Azt mondták, bárcsak mindenki ilyen becsületes lenne.
Gondolom, valamelyik vidéki nagymamának van parkolókártyája.
pontosan ez a legjobb välasz.
ecccerü es nem fäj...
Nem kivitelezhető.
Szerintem kapjon minden nyugdijas havi 30-40 ezerrel többet és nem kell bohóckodni az áfákkal, számlákkal.
Na, mégis érdekel, hisz nekem is beígérték a kedvezményt. Vissza kapom az áfát. Saccra, kb. egy ezrest fogok kapni.
Mit gondoltok? Ha a nyugdíjas olyan korú vagy állapotú hogy már nem jár vásárolni, a segítője használhatja a kedvezményre jogosító kártyáját? Ha igen, lesz visszaélés rendesen. Ha nem, akkor szűkül az igénybe vevők száma rendesen. Ez nem lenne meglepő, mert bármit beígérnek, mindig kiderül hogy sokan nem kaphatják meg mégsem.
Megszavazom neked a kutya utáni adókedvezményt...
Mert, ha valaki felelősen vállal egy kutyát, az nemcsak neki, hanem a társadalomnak is előnyös lehet.
-Csökkentheti a menhelyek túlzsúfoltságát.
-Egészségügyi előnyökkel is jár.
A kutyatartás bizonyítottan csökkenti a stresszt, javítja a mentális egészséget és segít az aktív életmódban. Ha az emberek egészségesebbek, kevesebbet terhelik az egészségügyi rendszert.
De akkor vegyük be a cicásokat is. 😺
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Babaváró támogatás tapasztalatok
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..