A hasam kicsit hurkás. Hogyan tudnám eltüntetni? (tudásbázis)
Én évekig futottam, állandóan edzések és futóversenyek - elment a kedvem tőle.
Én világ életemben teljesen felülve csináltam a felüléseket és soha nem fájt tőle a hátam, soha semmi hátrányát nem tapasztaltam, pedig hosszú évekig napi 3X70-et csináltam és havi egyszer egyhuzamban 1000-er körüli mennyiséget. Mindig apum mondta, hogy csináljam, aztán 1000 után már nem volt hajlandó tovább számolni. :P
Most be vagyok lustulva, van is rajtam pár kiló fölösleg, bár az 55-60 kiló más szerint tökéletes. Nekem az 50-52 kiló az.
És melyik gyakorlat vált be neked legjobban az alhasra? Nekem mindig jobban fejlődik a felső rész, mert ilyen hanyatt fekve lábemelhetéseket nem szeretek csinálni, az nagyon fáj. :D
Csinálok Én külön alhasra is, azzal nincs baj:).
Csak szépen sorra veszem a hasizom különböző részeit:D.
Amúgy köszi, Én futás-párti vagyok, Nálam az az etalon a mozgásfajták között.
Azért jó teljesen felülni, mert akkor az alsó hasadra is dolozol.
Tapasztalatom, hogy sokkal kevesebbet ér a könnyített verziós hasprés. Persze olyan felső hasizmot alakít ki, hogy "nocsak", de a háj inkább alul van.
Amúgy ha mozog az ember, akkor nem hurkás a pocakja. :P Szóval neked is azért nem hurkás, mert a testednek megfelelően táplálkozhatsz és mozoghatsz. Gratula.
Bár én még csak két hete lettem függő, de bátran ajánlom a hullahoppos topicot mindenkinek! Ott vannak igazi sikertörténetek. Van aki évekig kondizott, de csak ezzel tudta kockásítani a hasát. Heti egy centi általában lement az embereknek, de volt akinek egy hónap alatt 6-7 is, ami azért nem semmi szerintem. Ott olvasgassatok és kezdjetek el tekerni minél hamarabb, mert az jóóóóóóóóóó :))
És nem is nagy befektetés, ami a mai világban nagy szó. Egy szimpla, de megfelelő karikát, már 1000 Ft körül találtok, a speckók 4000-be kerülnek, de még az sem pénz a hiper gépek, szuper kapszulák és kondibérletek áraihoz képest.
A Thermo Shape egy zsírégető kapszula."INTELLIGENS ZSÍRÉGETŐ Hatékonyan támadja az elraktározott zsírszöveteket, a szervezet hőtermelésének fokozásával. Fokozott kalóriaégetést eredményez, még alvás közben is. Felgyorsítja a test zsírbontó mechanizmusát, a szervezet számára azt az..."
Nem próbáltam amúgy,így véleményt nem tudok mondani róla.:)
Thermo Shape - Ha bírod a koffeint + hasprés.
Eeggen hatásos kombináció...
A topik címéhez:
Én kolbásszal tüntettem el :) ;)
Szép estét!
Váradi Laci
További ajánlott fórumok:
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?
- Hogyan tudnám egyszerűen eltűntetni a hasamról a felesleget?
- Nagyon leégtem, tiszta piros vagyok, mivel tudnám eltűntetni?
- Hogyan tudnám gyermekem testéről eltűntetni a melegpöttyöket?
- Mivel tudnám eltüntetni az állott szagot a ruhákból?
- Hogyan tudnám a felkarmomon (tricepsznél) feszesíteni a bőrt, eltűntetni a narancsbőrt?