A Gyermekmentő Alapítvány (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A Gyermekmentő Alapítvány
3. fildus
2011. aug. 14. 15:40
Sajnos annyi ilyenfajta helynek lehetne ajánlani az adó 1 %-át. Én két helyre szoktam, egyiket én, másikat a férjem: Peter Cserny alapítvány és a Dévény alapítvány... és mindkettőt azért, mert szükségünk volt rá a gyermekünkkel :(
2. anyuci91
2011. aug. 14. 10:47
Először is gratulálok a Gyermekmentő Alapítvány hétéves fennállásához, céljuk az, hogy minél több gyermek életét mentsék meg és, hogy boldog mosoly jelenjen meg az arcukon. Bizonyára elég sokan támogatják ezt a nemes célt és a megfelelő kezelés révén visszanyerjék az egészségüket. Kedves Hoxa te is szíveden viseled ezeket a problémákat.
Sok szerencsét és sikert kíván neked Ágnes
1. Hoxa
2011. aug. 14. 10:11
A Gyermekmentő Alapítvány 2004-ben alapult és azóta is sikeresen, felelősségteljesen végzi a felvállalt feladatokat. Támogatottságunk a társadalom nemes célok iránti összefogásában rejlő hatalmas erőknek köszönhetően exponenciális mértékű fejlődést mutatott alapításunk óta.
Ugrás a teljes írásra: A Gyermekmentő Alapítvány
Ugrás a teljes írásra: A Gyermekmentő Alapítvány
További ajánlott fórumok:
- Bölcső alapítvány? Tapasztalatok?
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Mi a véleményetek az alapítványokról?
- Honnan tudják a segélyszervezetek, és az alapítványok, hogy hol, ki a rászoruló?
- Segítsünk egy szívbetegeken segítő alapítványnak!