A főtt bulgurt rántott szelettel nem tudom megenni.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
én imádom a bulgurt.
Tarhonya helyett próbáljátok ki, isteni. Tarhonyás húsnál a tarhonyát ízre állagra tökéletesen pótolja
Hát.. személyes véleményem és tapasztalatom, hogy az anyóséktól legalább olyan messze kell lakni, hogy kabátot cipőt kelljen húzni. 😁
Természetesen biztos vannak jó családi kapcsolatban lévők is.
"Volt egy pasim, az anyja a legtündéribb nő volt a világon. Anyám helyett is az anyám, de a fia,a kapcsolatunkban egyre igénytelenebb lett.
Otthagyta a munkáját, a f@rkát verte otthon,semmit nem csinált már , fürdeni sem akart minden nap. Rövid időn belül dobtam."
Értem!
Köszi, hogy írtál példát.
Csak annyiból érdekelt, hogy mire gondolsz, hogy el tudjam képzelni a problémákat, amit említettél.
Szerintem ez, amit írtál, nem attól függ, hogy mennyire bűbájos az anyós. Valószínű, hogy a szülők is hasonlóak, csak nem vetted észre.
Nem, nem vagyunk tökéletesek;)
Én sokszor a férjemen veszem észre, hogy olyan, mint egy anyós:DDDDD
Bár mi ezen a fiammal és a leendő menyünkkel, csak nevetgélünk, mert valószínű, hogy a köztem és férjem közötti korkülönbség (11 évvel idősebb) miatt érzékeljük ennyire élesen.
A férjem a fiúnkkal is úgy viselkedik időnként, mintha ő lenne az anyuka és a szoknyája szélére akarná ültetni pici fiát;)
Remélem, hogy ilyen veszélyek, amikről írsz, nem fenyegetnek minket;)
Nem tudom miért olyan fontos ez számodra. Biztos furcsa, hogy léteznek nem olyan tökéletes emberek is mint te és a kedves családod!
Tudnék egy csomót mondani a környezetemből is! A gyerekeim életéből is!
Egyet a sajátomból, remélem fogod érteni, és nem kell a szádba rágnom, hogy biztos mindent élesen és színesen láss!
Volt egy pasim, az anyja a legtündéribb nő volt a világon. Anyám helyett is az anyám, de a fia,a kapcsolatunkban egyre igénytelenebb lett.
Otthagyta a munkáját, a f@rkát verte otthon,semmit nem csinált már , fürdeni sem akart minden nap. Rövid időn belül dobtam.
Tehát, nem mondasz egy példát sem, hogy mire gondolsz.
Azt mondod, hogy problémás a gyerek, ha jó fej az anyós, de nem mondod el, hogy mire gondolsz.
Hát a legjobb így kijelenteni valamit:DDDD
Na,,ez eszembe sem jutott volna, rögzülnek a szokások.
Káposztával,babbal főztem
Kipróbálom ha legközelebb készítek:)
Szerinted! Helyes! Lásd így! Én meg másként.
Akkor ti vagytok a kivételek. :) Ilyen is van. Nálunk is 3 ból-1!
Nekem is van EGY vejem, aki tündéri, én is szerencsés vagyok vele. Viszont a másik két gyerekem párjával nem így volt. Tuti velem van a gond, a fiammal ugye nem lehet,ahogy a lányommal sem. :)
Nem fogok panaszkodni rájuk. Ahogy példákat sem fogok felsorakoztatni.
Az én kapcsolataimban is így volt, akinek az anyukája tök cukor volt, annak a fiával voltak magatartásbeli problémáim. Kivétel nélkül!
A férjem egy csúcs szuper ember,de örülök, hogy az anyukája messze van!:)
Nem rossz,,csak nem jó(nekem) annyira hogy megegyem.Van más:))
Mondjuk a gerslivel semmi bajom,az más.Izlések:))
Szerintem ez hülyeség.
Még nem vagyok anyós, de a fiamnak van barátnője, akinek megkérte a kezét.
Semmi gondunk nincs egymással és a fiammal is minden rendben van.
Milyen gondokra gondolsz?
Ilyenkor az jut eszembe, hogy a fiával viszont vannak gondok.
Elnézést, ha tévedek,rossz élettapasztalat! :)
Ha anyós egy tündér, tuti a fia problémás! Ha a férfi egy álom, akkor anyukával vannak gondok.
További ajánlott fórumok:
- Melyik az az étel, amit képtelen lennél megenni?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Kiszáradt rántotthús szeletekkel mit lehet kezdeni? Céges buliból kaptuk
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Ki, hogy csinálja a krumplipürét és a rántott húst, hogy jó puha legyen?
- Ki szereti a belsőségeket megenni (zuza, szív, máj...)?