Ki szereti a belsőségeket megenni (zuza, szív, máj...)? (beszélgetés)
Én is megyek. Azt hiszem nagy adagot kell főznöd. :-)
tegnap hurka kolbász sütés volt nálunk...ebből kicsit besokaltam:DD
előtte nap meg rántott husi, sűlthús meg fasírt...szoval most még a körömpöri beleférne de aztán már csak max borsó főzelék:DD
jaj de jó, én is megyek!!!:))
A hal nálunk is nagy kedvenc. Szinte minden héten esszük valamilyen formában.
MA körömpölkölt lesz az ebéd, aki szereti jöhet:-)))
Jaj, ne is mondd, van egy családtag, aki szinte a teljes csirkelábat ezzel az indokkal megeszi, még a csontját is :(
főleg a fokhagymás oldalason!:DDD
Az undok anyagokat gyerekkorom óta próbálom kisebb méretűvé zsugorítani. A rossz ízű gyógyszer példázza. Kanalas orvosságot töményen legurítani, aztán vízzel öblíteni. A halból levesfőzés éppen az ellenkezője, növeli a térfogatát, brrr... :DDD
Annak is biztosan megvan az oka, hogy miért olyan szagű, de azt nem szagolgatni kell hanem egyben lenyelni. A halnak is tud jó illata lenni és nagyon egészséges. Egy jó halászlét semmiért nem cserélnék el. :-)
Jó reggelt nektek is! És a porcogót ki szereti?
Én rosszul vagyok ha csak rá gondolok:(
A máj jöhet (CSIRKE!),de se vese,zuza,sziv se hurka se disznósajt semmi ilyesmi.
A párom viszont szereti a pacalt,velőt meg a hasonlókat.
Kocsonyából csak a levét,körömpörkiből csak a szaftot krumplival.Se a kövér húst nem tudom megenni.Szóval válogatós a gyomrom.
De aki szereti annak jó étvégyat hozzá:))
Kifelejtettem, hogy semmilyen halat sem fogyasztok, a förtelmes szaga miatt :) Rákot, egyéb tengeri hereberét, csigát, ilyesmiket egyértelműen nem :D
Bontsatok fel egy halolaj kapszulát, igazi bűzbomba!
nem kell velük foglalkozni!Egyél azt,amit szeretsz!én is megeszem a pacalt,körömpörit,kocsonyát na éés?
Jó reggelt és kellemes hetet minden idetévedőnek!:-)A zöldségeket én is nagyon szeretem, az articsóka viszont számomra is ismeretlen.
Sziasztok! Látom, áttértetek a zöldségekre :D
Ebből a körből talán csak articsókát nem ettem, az összes többi jöhet.
Belsőség közül csak a májat fogyasztom minimális mértékben, a disznósajtot sem eszem meg, pedig az illata nem rossz. Újabban a bolti felvágottaknak fura szaguk van, egy fehérjés-szójás egyveleg. Lassacskán leszokunk róla, max. marad a zsíros kenyér?
Mindent meg lehet enni, ha elég apróra darálják, és fűszerezik, de jobb, ha nem tudunk róla, miből készül.
brokkolit meg sose ettem, a patiszon nem tudom mi, de a tobbi nekem is johet barmilyen formaban :)
jaj, en nagyon szeretem :)
ne ezeket simán kihagyom:)))
Én szinte mindenevő vagyok, mindent el lehet finoman készíteni. :-)
A padlizsánt szeretem, a brokkolit már kevésbé. Inkább a karfiol. A rántott patiszon viszont pl. nagy kedvenc... De a cukkinit is szeretem. X-D
hát...nem kell mindenkinek szeretni:))) én meg a padlizsánt meg az ilyen brokkolis dolgokat nem birom:)
ó én mindig szerettem, és kutya bajom sincs, meg a gyerekeim is imádják, akinek nem tetszik ne egye, aki szereti azt meg ne szólják meg had egye ha jól esik neki,nem?:)))
Én utálom a hamburgert is...
Én csak a májat eszem meg, minden mást soha, fúj... Anya, vagy a mamám például minden testrészt simán... Én meg nagyon nem...
Hát igen, ki tudja mit raknak a hambirgerbe? Rám is néznek furcsán, hogy városi lány révén szeretem ezeket.
ma engem pont egy hamburgerért szóltak meg:)
a hamburgert én is imádom, meg a gyerekeim is,fini az,nincs abban semmi rossz:)
További ajánlott fórumok: