A férjem makacs (beszélgetés)
Nem mondod...
Attól, hogy jól jönne, még nem feltétlenül lehet követelni.
Tényleg nem értem meg, hogy utólag miért akarod azt a segítséget visszakövetelni, aminek a kifizetését is utólag tudtad meg, és akkor tudomásul vetted.
Sajnálom, hogy bosszús vagy, és ha a sógorék jobb helyzetben vannak, nyilván nem okozott volna nekik gondot, hogy ők fizessék ki a régi tartozást, de végül is papíron a férjed volt az adós. És ha ő volt annyira nagyvonalú, hogy nem kezdett vitába emiatt, sőt ha annak idején, 11 éve ez a telefonálási lehetőség nagy segítség lehetett a testvérének, akkor Te most hiába akarsz hepciáskodni. Inkább légy büszke a jószívű férjedre, és szeressed.
koszi
igen a ferjem occse nem tudja hogy ki lett fizetva az adossag. ugyhogy ennyi.
Cirkuszt en sem akarok.
Nem titkolta el, elmondta nekem, de mar kifizette.
Hiaba ker itt az ember megertest, mert senki nem ert meg. Amig nem tudod a hattert.
De koszi a hozzaszolast.
23 eve. Persze egy picivel tobb mint 9 ev :)
Nem tudom hogy miert kell piszkalni az embert hogy hogy tud magyarul.
Mindegy legalabb megerted amit mondok nem igaz?
Énelőlem nem titkolta volna a férjem másfél éven át, hogy kifizette a tartozást. Simán elmondta volna, mert tudta volna, hogy nem húzom fel magam.
Tényleg nem tudok azonosulni a problémáddal.
itt kb a $800 dollar egy ket heti fizetes.
Az nem igazsagos hogy amikor mi tartoztunk nekik, azt vissza kellett fizetni.
Te meg azt mondod hogy csak felejtsem el.
Mindegy koszi a gondolatodat.
Azert az ember nem tudja megerteni hogyha nincs az embernek a helyebe :)
Nem kell átszámítani, azt kell nézni, mennyi a vásárlóértéke.
Azt azért nem hiszem el, hogy 800 dollárt ne sikerült volna még azóta pótolni.
Nem lehet tudni, mit beszélek meg akkor a testvérek egymás között, de én restellnék firtatni egy rég elrendezett dolgot. Még másfél év is elég hosszú idő.
Olyan, mintha amiatt reklamálnék, hogy a boltban két éve becsaptak, most adják nekem a kenyeret ingyen.
Igen hianyzik epp pont most amikor a kocsit kellett feljavitani es kb $800 ment ra, de amint mondom a ferjem tul buszke hogy valamit is mondjon....
Igen csaladi beke....ja hallgatok
Az van hogy itt maskepp mukodnek a dolgok. Ha olyan szerzodese volt a telefonnal hogy mit tudom en mennyibe kerul kuldoldre telefonalni, hamar megy a szamlanak fel az ara, plusz az sms-ezes es stb. Ki tudja hogy mit csinalt.
A telefon le lett mondva de a szamla a ferjem neve alatt volt kituntetve mint rossz kredit.
Nem tudom hogy elmagyarazni.
Amikor az occse kijott kanadaba a ferjem segitett neki telefont szerezni. A ferjem a telefon tarsasaganal kivett egy szerzodest az occse neveben.
De tulajdonkeppen hogy nem lett kifizetve a szamla az csak a ferjemnek lett rossz.
Mindegy a ferjem tul buszke hogy valamit is mondjom, en is csak elfelejtem.
Csak az bant hogy ha forditva lenne, Az occs es a felesege kovetelne vissza a penzt. Ennyi....
haha nem nem azt akarom hogy szidjatok ot mert kocsog. az occse nem is tudja hogy kivan fizetve a szamlaja.
Csak gondoltam hogy megkerdezem hogy masok mit csinalnanak. De ugy latszik hogy elkell felejteni....
igen ilyen rosszul dolgoznak.
Koszi a tippet.
Másfél éve hajtottak be egy 11 éve keletkezett adósságot? Ez hihetetlen. Ilyen rosszul dolgoznak odakint az adósságbehajtók?
Miért az öccsét keresték, ha a férjed nevén volt az előfizetés?
Sok kérdésben nem látsz tisztán és így akarsz követelőzni.
Nem akarsz cirkuszt? Akkor felejtsd el!