A férjem ellopott egy babakocsit, amit a rakodók... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha babakocsira nem telik miből lesz tisztességesen felnevelve szerencsétlen gyerek? 🤬
Étel,tisztálkodási szerek,pelenka stb... Gyógyszer ha netán szükséges miből lesz???
A családiból??? 😡
Használtan is lehet olcsón jó dolgokat vásárolni,de a családsegítőhöz is lehet ilyen esetbe fordulni!
Mi is voltunk anno nehéz,kilátástalan helyzetbe,de ilyesmire SOHA nem vetemednék!
Magyaroroszág előre megy... Az a szomorú, hogy erre kell vetemednie egy embernek. Nem mondom, hogy jól tette de sajnálom azokat akik erre vetemednek.
Védőnő nem tud adni ingyen babakocsit? Facebook csoportokba próbálj meg keresni
Igazából az lesz vicces, mikor a rendőrség kikéri az oldal üzemeltetőjétől az illető IP címét, mert akkor aztán lehet ám magyarázkodni, hogy "de én csak vicceltem". 😁😁
(félreértések, meg viták elkerülése érdekében, volt már rá példa, máshol, más oldalon)
Nekem volt egy osztálytársam a rendőr suliban, még a 2000-es évek elején, akiről a második évfolyamban derült ki, hogy kleptomániás.
A srác az osztály kedvence volt, mindenkihez volt egy jó szava, benne volt minden hülyeségbe.
Furcsállottuk, hogy egyszer a lánykollégiumból ellopta egyik évfolyamtársnőnk bugyiját a zuhanyzóból, ami ott száradt. De akkor még, mikor ezt megtudtuk azt hittük csak poén volt. Mert a hölgynek a következő napokban vissza is adta.
Majd, mikor gyakorlaton voltak, az egyik osztálytárs, akivel egy helyen látott el szolgálatot, elmondta, hogy a reggeli vásárlása közben sokszor lopott csokit.
Végül aztán valami nagyobb dolgon megbukott és azonnali hatállyal leszerelték.
Akik csokit és a kamionról bizonyos dolgot ellopnak úgy vélem az a suttyó kategória, akik elvisznek egy babakocsit is a bolt elől. Nekik az intelligencia hányadosuk a szobahőmérséklettel vetekszik általában.
A harmadik kategória valóban más.
Az elmúlt legalább 20 évben, ennek vagyunk áldozatai.
Nem hiszem el.
Nincs előttem a jelenet.
Több részletnek egyeznie kell .
Járókelők,rakodómunkás ,sofőr stb.
És még a stressz/lebukás.
Hogy ez nem jutott eszembe!
Egyébként nekünk is van a padláson használt babakocsi, amit oda is adnánk ingyen. Persze tény, hogy ódivatú.
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?