A férjed mellé akarod magad temettetni? (beszélgetés)
Bár én most éppen válok, sohasem terveztem együtt pihenni az exemmel. Engem szórni fognak és már a hely is megvan rá.
Ezen még nem gondolkodtunk.
Igen! Bár a szüleimet is nagyon szerettem, ők urnában vannak. Én is urnában akarok lenni, de a férjem nem, és ő az ő szüleihez akar menni, erre én mondtam, hogy én meg mellé akarok.
Még mindig ugyanígy gondolom:))
A ferjem kivansaga,hogy a porait az Oceanba szorjak.Hat en nem szeretnek a halak eledele lenni.
Nem. Én a templomban lévő urnafalba kérem rakatni a hamvaimat. Ott jó helyem lesz.
Nem vagyunk mi rokonlelkek??? ...én is ezt kértem a családomtól
Semmi esetre sem.
Hamvasztás után ereszenek szélnek.
Hamvasztás, tengerbeszórás
Senki mellé nem akarom. Hamvasztás, szétszórás. (Esetleg speiz felső polc:)
Nem gondolkodtam még ezen!
De felveszem a kérdést a napirendembe:)
NEM!!!!!!!!Ott sem lenne nyugtom tőle!!!!Legalább ott hadd nyugodjak békében!!!
érdekes felvetés, még nem gondoltam rá...,de ha nem szórnak szét szeretnék mellette lenni..akárki lesz az első, várni fogja a társát
Nekem mindegy, az se biztos, hogy a férjem hal meg előbb
Nekem teljesen mindegy,hogy hol leszek, ha meghalok.
Egy biztos arról fogok végrendelkezni, hogy hamvasszanak el és akár hagyjanak ott.
Én nem szeretném, ha emberek még a halálomból is pénzt csinálnának. Persze koporsó több száz ezerért... Inkább azt a pénzt költse a férjem a fiamra!!!
sziasztok!
hihetetlen hogy mennyien csak "sima" hamvasztást szeretnénk. ez elgondolkoztató...
lehet hogy ki kéne írni szavazásba? :))
Nem, én azt szeretném ha a hamvaimat azon a "szigeten" szórnák el, ahol a férjem első ízben szerelmet vallott még 81-ben.
Nem kell temetés, nem kell koporsó, nem kell kolumbárium, sőt "hálótárs" sem.
nem....eszembe sem jutna...inkább egyedül temessenek el
4 személyes a sírhely...a férjem és az apukám már használnak belőle kettőt...tudok mit tenni??
Nem, mert elváltam és ott is csak vitatkoznánk.
Szórjanak szét a kedvenc helyemen, vagy ha nem irtóznak tőle, vigyék haza a hamvaim.
nem mert én hamvasztásosat akarok
Nem, szórásos temetést szeretnék.
lehet, attól függ ki lesz az első :)
bár én is inkább a hamvasztásra szavazok, már csak anyagi okokból kifolyólag is
További ajánlott fórumok: