A fekete szín valóban unalmas? (beszélgetés)
nem csoda, hogy szeretem:))
idemásolom amit a hivatkozott linken találtam, hogy más is lássa:
"A fekete szín szimbolizmusa megosztott, többféle jelentést hordoz magában.
Ez a szín jellemzi a szomorúságot, az uralkodást, de a fegyelmet, függetlenséget, az erős karaktert is. Óvatosság és a bölcsesség árad belőle, amely erősíti a belső egyensúlyt és támogatja az erőfeszítéseket.
A feketét - meglepő módon - a szerelem egyik színének tarják: a csábítás szerepét tölti be. Az erő és elegancia szimbóluma, ami a szerelemben különböző érzelmeket vált ki, mint a szenvedély, öröm, fájdalom és szabadság.
Ha úgy döntesz hogy feketébe öltözöl, azt jelenti hogy biztonságra van szükséged, de közben keresed a szabadságot. Ugyanakkor kimutatod azt a vágyadat, hogy ne zavarjanak mondanivalóid, tetteid és gondolataid közben.
Feketét este viselj! Finomságot kölcsönöz a derekadnak, manapság az elegancia és a csábítás színe. Napközben kerüld el, és azokban a pillanatokban is, amikor szomorú vagy.
A feketét szeretik a lázadó szelleműek és azok, akik elöljárók szeretnének lenni valamiben. Stimulálja az eroszt, kihívást jelent és rejtélyt teremt.
Absztrakt jelentés: éj, semmiség, gyász, fájdalom
Lélektani hatás: halál, vég, egyensúly, erő
Jellem: szomorúság, képzelőerő"
szomorú nem vagyok:)
Inkább csak lehangoló,
de tud csodaszép is lenni!
Nem. Ha a maga a ruha olyan, nincs olyan szín, amiben unalmas lenne. És persze, tudni kell hordani. :)
Szerinte nyugodtan hordj feketét, ha abban jól érzed magadat. :)
Kis érdekesség a fekete színről:
Nem szeretem , nem is hordtam soha csak feketét.
Alkalomra jó, de egyébként lehangoló, depit okozó szín. Szerintem.
Nyáron meleg.
a fekete sose lesz unalmas
a kedvükért dobd fel valami színes kiegészítővel
További ajánlott fórumok:
- A szőke vagy a fekete hajszín a jobb
- Tud valaki fekete színű étel recepteket? Nagyon fontos a szín!
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Valóban működik-e a NoGREY színvisszaállító szérum?
- Félfamentes rajzlap. Van ami valóban fehér színű?
- Tudnátok olyan hajfestéket mondani, amitől valóban barna színű lesz a haj, vörös beütés nélkül?