Valóban működik-e a NoGREY színvisszaállító szérum? (beszélgetés)
Sziasztok! Nekem bevállt a Nogrey! Az ősz hajszálakat teljesen befedi. Többször használtam, amikor nem akartam sűrűbben festettni.
A pandémia miatt külső/belső átalakuláson mentem keresztül, így a hajamat elkezdtem lenöveszteni. Van egy teljesen új felbontatlan Nogrey-em, ha szüksége van valakinek rá, írjon. A bolti ár alatt adom, posta csomagautómatával +900 forintért elküldöm! Ha érdekli valamelyikőtöket dobjon egy emailt: freeweifihunter@gmail.com email címemre! Köszönöm!
ezt nézted?
eléggé megoszlanak a vélemények :)
én nem tudnék dönteni ezek alapján. de szerintem az lehet, amit te is írsz, egy túlárazott színező.
Sziasztok!
Néhány hónapja került velem szembe ez a szérum, mely leírása alapján arra hivatott, hogy a már megfáradt, őszülésnek indult haj EREDETI hajszínét visszaállítsa. Kétkedőként indultam és nagyon sok RÉGI véleményt elolvastam. Most, hogy a 3. hétbe léptem, mint kíváncsi felhasználó, úgy döntöttem, hogy szívesen megkérdezném azokat a merészeket, akik már több éve használják. Mert, ha nekem két hét alatt ennyi tapasztalatom gyűlt össze, akkor nekik mennyi lehet? Nagyon szeretném tudni az összes véleményt, legyen az negatív vagy pozitív. Működhet vagy esetleg kamu? Csak színező lenne, felhájpolt marketinggel?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek működik-e a szerelmi varázslat?
- Ismeri valaki a Schwarzkopf színvisszaállító festékét? Állítólag fokozatosan eltönteti az ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára?
- Vodafone web sms - működik-e?
- Részecskeszűrő nélkül működik-e a kocsi?
- Van valakinek tapasztalata arról, hogy az Angelcare akkor is (jól) működik-e, ha a baba pólyában van?
- Balatonlellén a Familia étterem működik-e még? Neten nem találom... ismeri valaki a helyet?