A facebooknak mennyire lehet hinni ha valaki családi állapotáról van szó? (beszélgetős fórum)
Semmit nem jelent, nekem olyan hülyeségeket írt ki magától.Munkahelyre, szülővárosra, én csak lestem.
Lejönnék róla, de nem tudom, hogy akkor kapnám-e a Bónuszbrigád és a Alkupon ajánlatait. Kérdrztem, de nem jött válasz.
Az csak arra jó, hogy a munkáltatók tudják, merre húzol.
szerintem lehet hinni :
ha kapcsolatban vagyok a páromnak sértő ha egyedülállóként vagyok számontartva , de ha meg egyedülálló vagyok akkor meg az ismerősök előtt ciki a kapcsolatban megnevezés, amugy meg lehet egy jó pasit szalasztok el mert azthoszi kapcsolatban vagyok , ja nekem pl semmi nincs kiirva , pedig kapcsolatba vagyok , a semmi az bármi lehet :D
A párom egy másik közösségi oldalon egyedülállóként szerepelt vagy 1 évig,miután összejöttünk. Csak azért írtam át neki,mert raktam fel képeket is (a levelezését is én intézem,neki nincs rá ideje,és kértek képeket a gyerekekről ismerősök).
A pasik szerintem ezzel nem foglalkoznak annyit,vagy szándékosan nem írnak ki semmit.
Mi közöd neked ahhoz, hogy van kapcsolata vagy nincs.
Kérdezd meg tőle, ha ennyire kíváncsi vagy rá.
Vagy jelentkezzél kapcsolatnak.
Én nem figyelem senki adatlapját. De nem is kötöm senki orrára a valóságot :), ez magánügy
Nem mérvadó mi van kiírva.
Ha nincs semmi kiírva attól még lehet házas,kapcsolatban,vagy szerető,akármi.
..és fordítva is igaz, lehet kiír valamit csak hogy elkerüljék a jelentkezők.
Én nem írtam ki a családi állapotomat, de pl. van olyan ismerősöm, akinek hetente változik.
Persze általában bonyolult kapcsolatban van. :DDDD
Egyébként meg ha érdekel, miért nem kérdezed meg tőle egyenest? 1) -" Van valakid? " -Nincs!" akkor jó...
2) -" van valakid? " "Van! " -"-Akkor miért nem azt írod ki" ?
Azt ír be,amit akar,függetlenül attól,hogy mi az igazság!Elvégre,nem kell magyarázkodnia ,hogy mit,miért tesz!
Nekem is az van,hogy szalma vagyok,pedig 13éve nem.
Basszus! Ez most komoly? Erről jut eszembe, pont az a facebookon keringő kiírás...
Attól, hogy valakinek nincs kirakva, hogy 'kapcsolatban' lehet, hogy van valakije. Rád sincs rád írva, hogy 'gyökér' és mégis az vagy!
De ne vedd magadra... a gyökeres részt...
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Németországban hogyan lehet igényelni családi pótlékot?
- 07. 23-án született a kisfiam és nem kaptam még családi segélyt rá, mi lehet a gond?
- Lehet családi kutya a Magyar Agárból?
- Családi adókedvezmény a magzat után - hogyan lehet igényelni?
- Családi bölcsöde, hogy lehet egy ilyet elindítani?