07. 23-án született a kisfiam és nem kaptam még családi segélyt rá, mi lehet a gond? (tudásbázis kérdés)
Hoxa ,ilyenkor hol vagy? A kedves forumindito 6oo ugyanazon jellegu kerdeset miert nem vonod ossze? az effele jellegu kerdesektol egyebkent is kiutest kapok...maskor olyan kerdeseket vontok ossze, hogy ha valaki konkret dolgot szeretne megtudni,beteszitek egy olyan forumba,hogy meg veletlenul se latszodjon a lenyeg,amit a forumindito probalt kiragadni a sajat kerdeseben...
Am a kedves forumindito jo lesz ha megfogadja allolampa tanacsat igy elsokorben,mar ha ertelmezni tudja...
"KEDDEN SZÜLTEM 18:05 PERCKOR"
Csak gratulálni tudok,hogy "férfi" létedre sikerült.:)
Megigényelted egyáltalán?Vagy csak várod a pénzt?
Amikor én igényeltem,felhívtam őket mi kell hozzá.Mindent elküldtem nekik,rendesen kitöltve.2 hét után megkaptam minden pénzt.Előbb,mint ahogy a határozatot megkaptam volna róla.Igaz,ez már "régen" történt.4 éve.:)
A segélyt is ilyen "nyelven" igényelted???(Gondolom, tehát nem csodálom, hogy megkaptad!-.-")
És a gyermeked is így fogod tanítani?
Vagy ő is inkább a segélyért áll majd sorba?
Esetleg ő is csak azért jött világra, hogy megkapd a segélyt?
Az internet számlára szánt segélyt inkább költsd egy MAGYARnyelvtan könyvre, ha már a magyarok adóját költöd, illene legalább a nyelvet alapfokon tudni...
Jobban jársz szerintem!
de a segélyt nem innen utalják, ezért okosabb ott érdeklődni, ahonnan várod a pénzt
valószínűleg nem jól töltöttél ki valam papírt vagy nem adtál le minden dokumentációt
Úristen
Hogy "tucc" így írni???
További ajánlott fórumok:
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?
- Két éve külön élek volt férjemtől, elváltunk, azóta párkapcsolatban élek született egy kisfiam, hol lehet átíratni a nevét?
- 1éves fiam kruppos+orrszűkülettel született, emelt családi jár ezekért?
- Külföldön született gyermek esetén lehet mindkét országból családit igényelni?
- Ajakhasadékkal született gyermek után lehet-e igényelni emelt összegű családi pótlékot?
- 16 hónapos kisfiam vesetágulattal született.Szerintetek kinőhető ez? Rendszeresen gyógyszert szed.