1éves fiam kruppos+orrszűkülettel született, emelt családi jár ezekért? (tudásbázis)
Ezt ird be a keresőbe: 5/2003. (II. 19.) ESzCsM rendelet
Amit első találatnak kidob egy world dokumentum, töltsd le arról mindent megtudsz. És sajna ha valakinek baj van a gyerekével tényleg nekünk kell utána járnunk mert a szakorvosok tényleg nem fogják reklámozni.
Nem is fogják mondani, ha te nem jársz utána!
Ha be mész a magyar államkincstárhoz akkor ott meg mondják neked! Vagy hívd fel őket!
Én is sokszor voltam a lányommal a kórházba, először ez miatt!
Ekkora baromságot!
Erőszakoskodni kell!
Én is ezt csináltam!!!
Aztán még is kapom!
Sziasztok!
Az én kislányom is először gruppos volt aztán asztmás!
Ha két hónapja fen áll nála a betegség akkor kaphatod az emelt családot illetve még 10évig gyesen lehetsz vele! + korlátlan ideig dolgozhatsz mellette...
Azt nem tudom, hogy jár e érte emelt családi, de egyik közeli ismerősöm kisfia súlyos kruppos volt, majd minden éjszaka lent köröztek vele az utcán és rengeteget voltak kórházban.
Nos az Anyuka egy évvel tovább, azaz 4 éves koráig maradhatott vele GYES-en.
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 07. 23-án született a kisfiam és nem kaptam még családi segélyt rá, mi lehet a gond?
- Külföldön született gyermek esetén lehet mindkét országból családit igényelni?
- Ajakhasadékkal született gyermek után lehet-e igényelni emelt összegű családi pótlékot?
- Tudja valaki hogy 4 gyerekre hogy lehet igénybevenni a családi adókedvezményt, ha a 2 kicsi júliusba született?
- A lányomnak veleszületett csipődeformitása van, erre kaphatok az államkincstártól magasabb családi pótlékot?