A degumban kullancs volt régóta, milyen esélyei vannak? (tudásbázis)
Évek óta egyre több.
Pár éve még csak egy-két kullancsfajta volt fertőzött, most már egyre több ráadásul.
Olyan könnyen kijelenti, hpgy a kutya túlél 100 meg 100 kullancsot...
Én még csak észre sem vettem, a hosszú szőrében. Csak a tüneteket, de akkor már késő volt.
Kár, hogy ezt a kutyám nem tudta, és belepusztult egy fertőzött kullancs csípésébe.
Az állatorvos rendelője tele van kullancsos kutyákkal, a fele talán túléli, ha időben kerül oda...
Sajnálom :( de továbbra is azt gondolom hogy nem fertőzés vitte el csupán nagyon öreg volt. ha nincs benne kullancs előbb utóbb elpusztul.. :(
a szőrkihullás, nem evés, gyengeség a szem megváltozása egyértelműen annak a jele..
Köszönöm szépen mindenkinek a segitséget és a tanácsokat! és a bizatásokat! de sajnos a degum másnap reggelre meghalt!! :(
igaz a macskák és a kutyák is életben maradnak ha kullancs van a testükbe de ök azért nagyobbak mind egy degu a degu kisebb termtés kisebb állatka igy a méreg ha meérgezö vagyis fertözött volt a kullancs akkor hamarabban megy a testében át a fertözés szoval jah! :/
Köszönöm azért mindenkinek!
Kicsi az esély, h fertőzött...
Igazából nem tudom, h mennyi náluk a átlagéletkor, mivel ez is fontos. Az idős állat gyengébb.
A degum! Életben marad igy?
:(
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a kullancs elleni védőoltásról?
- Volt már kullancs csípésed?
- A kullancsok ellen ti hogyan védekeztek?
- Hogyan tarthatnám távol magamtól és a kertemtől a kullancsokat?
- Egy kullancs csak úgy magától kieshet egy állatból /kutyából/?
- Polybé tabletta szedése kullancsok ellen! - tapasztalatot, véleményeket kérnék