A Dal 2015 (Eurovíziós Dalfesztivál, magyar előválogató) (beszélgetés)
A "youtobe"-n van mind a 30 elődöntős magyar dal.
A külföldi résztvevők is sorra rakják fel, dalaikat.
A számok közül - első hallásra!! -, még bizonytalan vagyok, talán Tolvaj Reni, Karmapolis és Böbe, valamint Parno Graszt (még magamon is meglepődtem!) száma fogott meg.
Remélem, lesz még több "fülbemászó dallam" is, minél többet hallgatja az ember a számokat. :D
Nagy kíváncsisággal várom, hogy itt a fórumon kinek, melyik szám tetszik?! :D
Örülök, hogy Pierrot megmaradt a zsűriben ("Megasztárosként" én kedveltem Őt), a többiek "cseréjét" pozitívumként értékelem.
Azaz, Csiszár és Filip hiányának személy szerint én örülök, tudálékosságuk nekem nem fog hiányozni.
Az új tagok közül, Zsédát kevésbé ismerem, Frenreiszben remélem nem csalódom, Both Miklós sötét folt nekem, de remélem, hogy olyan kellemesen fogok benne csalódni, mint anno a "Faktorban", Littli G-ben, szerintem.
Kihirdették A Dal 2016 zsűrijét és versenyzőit
Kiderült, kikből áll össze A Dal 2016 zsűrije: Pierrot maradt egyedül a korábbi döntőbizottságból, mellette Zséda, Frenreisz Károly és Both Miklós fognak értékelni. A műsorvezetők személye nem változott, Tatár Csilla és Harsányi Levente kapták a produkciót.
Dehogynem!
Miből gondolod, hogy nem tudja??
Én idén azt gondoltam, nem feltétlen csak országra szavaztak. Az olaszok dala jó volt, az oroszoké is. Bogi viszont a sok jó dal között nem volt az. Nekem speciel tetszik, de oda sótlan volt, erőtlen.
Én meg inkább azt gondolom, hogy Európa a pasikat szereti.
Az ausztrál pasi is milyen jó helyezést ért el, közben annyira nem is volt átütő a dal. ( nekem végig Takács Nikolas fílingem volt.)
az alkalmazáson ugyanannyiba került a szavazás, mint az sms-ben. Előválogatónál letöltöttem, de így töröltem is a telómról gyorsan.
Nekem tetszett Bogi dala, bár én a Pessed-t küldtem volna ki, az különlegesebb volt.
Alex dala kicsit sem tetszett és mégis jó helyezést ért el, én jó nagy égésre számítottam pedig. Nem lehet előre tudni, hogy melyik lesz sikeres(ebb) a döntőben, tudjuk hogcsak másodsorban szól a dalról a műsor , elsősorban országra szavaznak sajnos.
hozzám most jutott el
a Viva nálam nem mérvadó