Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Eurovíziós Dalfesztivál 2013 (beszélgetés)
[link]
ez ugrott be, ennek is pont ilyen idióta a szövege
Engem sem ragadott meg annyira ez a dala egyébként, bár a szövege ennek is jó.
A dal ugyanúgy, ahogy eddig :) . A klip viszont nagyon jó, jók a fények, színek, szerintem nagyon gyesen megcsinálták!
[link]
ByeAlex legújabb videoklipje
de én nem ahhoz linkeltem vagy hogy is mondjam :) "válasz erre" -tudod :)
Ja, oké! :))) Az más, csak utoljára a Csókolomról beszéltünk. :)
nem, ez az új dalról jutott eszembe
te említetted az ének torzítását, ebben is ez van, régi trend :))
Mármint ez a Csókolomról jutott eszedbe, Zebi? :DDD Fura, semennyire sem emlékeztet rá.
[link]
kicsit ez jutott eszembe róla :DDDDDD
(régi hangszínek és ötletek új köntösben jelennek meg manapság...)
Nem rossz...ezt (is) többször meg kellene hallgatnom, hgy elkapjam a fonalát, de legalább ennek a hangszerelése fogyaszthatóbb számomra, mint az új dalé.
(bár én eleve nyűgös vagyok, ha valamit nem hangszerekkel készítenek...)
Nekem a Csókolom c. dala jobban tetszik, mint a Kedvesem, de biztos nem lesz soha akkora sláger. Amúgy Alex nem is egy slágergyáros típus, és a célja sem ez.
egyslágeres....a Kedvesemet nem tudja überelni
szerintem ez az új dal nagyon unalmas
[link]
Az autotune a durva benne, ha azt megpróbáljuk levonni gondolatban, egész más.
Azt hiszem, aki a Kedvesem világát várja tőle az új dalban, az csalódni fog.
Jaja, a Nekemte. Rajongók szerepelnek benne.
Nemsokára megjelenik az új videoklipje.
AMit láttam eddig belőle, elég elektronikus
Dehát már van lemeze, nem?
[link]
Matolcsy megjutalmazta ByeAlexet
Lemezt készül kiadni. Nem koncertről beszélt. Azon már túl van, csúfos bukással.
Úristen, hol, mikor?
Csak azért kérdezem, nehogy véletlenül arra járjak éppen.
énnem tudom ki az a mai világban aki tudatosan plagizál, amikor kettő perc alatt kiderül.
hasonlít, de szerintem nem egy az egyben ugyanaz. vagyis én nem hallom ugyanannak.
Megmutattam a 11 éves lányomnak a dalokat (ő egyébként zongorázni tanul), és azt mondta, a két dal csaknem azonos.
Hogy ebből mi lesz??
Döbbenetes a hasonlóság. Nem vagyok zenész, de ez nagyon hasonlít, még az én fülemnek is!
További ajánlott fórumok: