A cukrász szakma mennyire népszerű? Mennyire keresett szakma? (beszélgetés)
Tanácsot tudok adni kedves hozzászóló és egyszerű, laikus ember azt mondom és erről senki nem tehet, mert mindenki tudja, hogy a sütemények sütésénél drágák az alapanyagok és cukrászdában dolgozni sem könnyű, mert mindennek az alapja a forgalom, hiszen ez adja a megélhetési forrást számodra. Ehhez is tehetség és kreatív kézség kell és jó képzelő erő. Az, hogy angolul tudsz beszélni az csak a javadra válik, akár, ha lehetne ebben a szép szakmában, de ehhez is jó összeköttetés kell talpraesettség és tehetség.
Akár külföldön is dolgozhatsz és kipróbálhatod a tudásodat, hogy tudd alkalmazni. Reméljük el tudsz indulni ezen a pályán, ez is sok akadályokkal jár, de fejlesztheted még magadat és, ha megfelelsz akkor sokra viheted. Üdv.Ágnes
Sziasztok!
Cukrászként végeztem idén nyáron. A gyakorlati helyemre nem vettek fel. Mostanság kezdtem állásokat keresni. Komolyan gondolkodom azon is, hogy külföldre kimennénk dolgozni. De nem tudom, hogy mely országokba érdemes. Angolul tudok csak beszélni. Akinek van tapasztalata vagy ötlete,kérem ossza meg velem. :)
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Magányos vagy vagy szuper népszerű?
- Mennyire keresett szakma Magyarországon a cukrász?
- Szociális gondozó vagy pedagógia asszisztens vagy gyógypedagógia asszisztens a keresettebb szakma?
- Mennyire keresett szakma a nehézgépkezelö, mennyire lehet munkát találni ezzel a szakmával, és mennyit lehet vele keresni havi szinten?
- Cukrász szakma!!!!!!!!!!