A cicámat elvitték :( (beszélgetés)
Nekem nemmásik cica kell hanem ö és tegnap láttam és nagyon édes... ahogy néztem a körülményeket a nagyijánál jobb helyen lesz mert ö egész nap ráér mig a párom sokat dolgozik... a barátnöm kiscicája viszont tegnap halt meg 8 hetesen... :( szombaton vittük ögyeletes állat korházba kapott infuziot meg antibiotikum kurát de nem tudtak rajta segiteni... :(
egyébként örülök hogy egyes emberek jokat szorakoznak másokon és sajnálom is ha CSAK ezért jönnek ide remélem ennyi az egyetlen boldogságuk az életbe :)
Nem irigylünk senkit, távol áll tőlünk az ilyesmi.
Van értelmesebb elfoglaltságunk is ennél, de néha jó kicsit elszórakozni ezekkel az "érdekes kis emberkékkel".:DDDDDDDDD
Kötekedős kedvembe vagyok újabban.:DDDDD
Amúgy meg,nem te vagy véletlenül a barátja?:DDDDDDDDDDD
Mert akkor csúnya dolog volt a láthatási jogot megvonni tőle!:DDDDDDDDDDDD
Még én vagyok a kötekedős.:D
Miért baj nektek az, hogy másoknak csak annyi problémájuk van, hogy szeretik a macskákat, és az után nyavalyognak.:D
Meg kéne oldani a problémákat, nem másokat irigyelni azért, mert nekik nincsenek.:D
Szerzek neki,amennyit csak akar.
Na de,jó lenne-e a falusi macska?Az a házi kosztot szereti.:DDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám megnevelni a cicámat? Egyáltalán meg lehet őket? Kérlek segítsetek! :(
- Bogárcsípésre kalciumot adtunk a keresztfiamnak, de elvitték a kórházba, ugye nem lesz semmi baj, ki volt már így?
- Ivartalanítani kell a cicámat, de most tüzel(-get). Lehet ilyenkor?
- Most operálták a cicámat, és nem bírja a gallért. Mit tegyek?!
- Hogyan tudnám a cicámat száraz tápra átszoktatni?
- Nyaralás alatt hová rakjam a cicámat?