Ivartalanítani kell a cicámat, de most tüzel(-get). Lehet ilyenkor? (tudásbázis)
Itt alant leírtam hogy miért nem hívtam ezügyben a dokit.
Ma meg már nem fogom hívni, nincsen életveszélyben a cicc. Azonkívül nem az a doki fogja műteni mint aki foglalkozik vele.
Most hogy elolvastam amiket írtatok kicsit megnyugodtam, és úgy határoztam, mindenképpen megvárom míg elmúlik a vágyakozása, utána viszem el dokihoz.
Köszönöm a jó tanácsokat!!!
Ez kijárós cicc.
Éjjel benn van, nappal sokat van kinn. És nem lehet benn tartani nappal, mert letépi a függönyt, meg mindenkit kikészít a nyávogásával.
Ja, így értem. Hát igen:)
Van itt fiú bőven, válogathat:)
Ez milyen szakkönyv volt?
Nem kell a cicákat egyszer sem elletni (szaporítani)! Úgyis rengeteg kóbor cica van az utcákon kitéve mindenféle veszélynek :(
Azért nem beszéltem még vele, mert csak ma lett a probléma látható. Eddig csak elkergette a fiúkat még az udvarról is, most meg már szemez velük, holnap meg már a fenekét fogja emelgetni nekik. Tegnap még nem is gondoltam volna hogy ma ilyen dinka lesz.
Őszintén szólva eszembe se jutott hogy nem bír két hetet várni, míg megműtik:(
Nekem anno terhesen ivartalanitottak a cicamat. A tuzeles hamar elmulik, vard ki.
Amugy allatorvostol is fugg.
A lány cicám hat hónapos lesz, ivartalaníttatni szeretném. De most jött rá a görcs, a fiúk után kódorog. Nem tudom hogy fogom ittbenn tartani miután megműtik.
Amúgy is nagyon virgonc, hétördög (az előző cicámmal könnyű volt, mert aki őt ivartalanította, ápolta is egy hétig).
Nem tudom mit csináljak ha megműtötték? Hogyan lehet benn tartani? (most is itt ordít mellettem).
És vajon mi lenne ha szurit kapna, hogy ne legyen cicája? Meddig hat egy injekció?
További ajánlott fórumok:
- Az állatok ivartalanítása
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Az ivartalanítás fontosságáról
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Gondok a cicával ivartalanítás után!!!!
- Kislány cica ivartalanítása