A bejárati ajtónk a szomszéd teraszára néz. Ez sokszor... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Próbáltál már úgy szellőztetni, hogy az kinyitod és behúzod a függönyt? Így nem fog belátni a lakásba.
A fürdőszobára pedig tegyetek olyan ablakot, ami nem átlátszó u.n. tejüveg. Azon keresztül nem fogja meglátni a csunyádat. :))
Nem tudom ki hogy van vele, de én, mikor éppen fürdök, egyébként sem nyitnám ki a fürdőszoba ablakát. Talán akkor szellőztesd ezt a helyiséget, mikor éppen nem csináltok olyan dolgot, ami úgymond intim. Gondolom az csak nem okoz problémát, ha meglátja a Miki egeres törülközőtöket, vagy a fogselymeteket.
Skóték költöznek új lakásba. Mondja az asszony a férjének: lányunk szobájának ablakára függönyt kell venni, mert a szomszéd kukkolja a lányunkat, amikor vetkőzik-öltözik.
Férj: nem, majd vesz a szomszéd.
Asszony: már bolond lenne...
Férj: ezek után te fogsz ott az ablak előtt vetkőzni-öltözni!
Ki ne találd, hogy a hálószobátokba is belát:)
Nő kihívja a rendőrséget.
Képzelje a szomszéd meztelenül mászkál a szobájában.
Nézi a rendőr, nem lát semmit.
Persze, de rakja a hokedlit az asztalra, arra a sámlit.
Na most már látja maga is.
Jó a virágláda ötlet, ami minden tavasszal futóbabot, vagy hasonlót lehet ültetni.
De az ajtóra felszerelt szúnyoghálón sem lehet átlátni, igaz, hogy akkor még a teraszt nem tudod használni lenge öltözékben. De a fürdőszoba ablakára egy függöny (szalagfüggöny) már csak nem okoz gondot.
Nálunk teljesen egyben van az erkély a szomszéddal, és nincs semmilyen rögzített elválasztó. Azt találtam ki, hogy hosszabb, mélyebb virágládát tettem oda ráccsal, és minden tavasszal vetek bele hajnalka magokat. Mire nyár lesz, megnőnek a virágok 2-3 méteresre, jó térelválasztó.
(Ennek az az előnye, hogy ha egyikünk elmegy pár napra, a másik elfordítja a virágládát, és meg tudja locsolni a szomszédja virágait.)
És ennyire közel van a két terasz? Ikerház vagy ennyire rossz az elrendezése? Kert sem választ el benneteket?
Elképzelni nem tudom milyen lehet:)
Mivel elég kommunikatív a bácsi, biztos megsértődne, ha én itt barikádot emelnék a terasz elé.
Ezt az opciót nem kalkuláltuk bele, mikor ennél a háznál döntöttünk, minden nem stimmelhet...
Nem az alsógatya zavar, hanem, hogy én nem ülhetek úgy, ahogy ő:)
Megoldás lenne a függöny, valószínű.
:)
Sok mindenben. 36 fokban alsónadrágban ül a teraszon és bámul befelé. Pl.
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- A házunk teraszára és a balkonra is beköltöztek a gerlék. Mit tehetnénk ellenük?