A kiválogatott, megmosott mazsolát, a darált diót vagy mákot, egy kis citrom reszelt héját, vaniliás cukrot és a cukrot elkezdem főzni tejjel. Állandóan kevergetve addig főzöm, míg darabokban nem esik le a fakanálról. Langyosan töltöm meg a kinyújtott tésztát.
Sokkal finomabb, lágyabb a töltelék, tovább frissen is marad.
Én ma sütöttem 5 rúddal,nagyon szépek lettek,tuti a recept.))nem tejjel csináltam a tölteléket,vizet forraltam cukorral,vagyis gyümölcscukorral,és úgy forráztam le a diót-mákot.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.