Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A beigli töltelék felfőzéssel csak a munka több vagy finomabb a beigli? fórum

A beigli töltelék felfőzéssel csak a munka több vagy finomabb a beigli? (tudásbázis)


16. Annuska00 (válaszként erre: 13. - Gyzike)
2013. dec. 23. 17:28

Szia!

nem titkos..))


[link]


éve kóta innen csinálom,és nem tejjel,hanem vízzel főzöm a diót-mákot,ahogy a recept írja..

15. ancsika688 (válaszként erre: 12. - 99279bb06f)
2013. dec. 23. 15:52
Megcsináltam,tejjel főztem pár percig,a diót és mákot is.Nagyon finom lett,és nem repedt szét:)Köszönöm:)
14. gyzike (válaszként erre: 7. - NataliaWeiss)
2013. dec. 23. 06:08
a receptedet elkérhetem? köszi
13. gyzike (válaszként erre: 4. - Annuska00)
2013. dec. 23. 06:04
titkos, családi recept, vagy mehosztható? ha igen, szeretném kérni a receptedet
12. 99279bb06f (válaszként erre: 9. - Ancsika688)
2013. dec. 23. 05:08
Annyit, hogy épp ellepje - ez kb. fél liter, de van, hogy háromnegyedet is felszív.
11. Lia_
2013. dec. 23. 00:50

Szerintem csak a munka több vele.

Anyukám soha nem forrázza, de mindig nagyon finom amit készít.

10. murva (válaszként erre: 6. - Ancsika688)
2013. dec. 22. 22:33
Nagyon finom lett,cukros vízzel forráztam.
9. ancsika688 (válaszként erre: 8. - 99279bb06f)
2013. dec. 22. 18:31
Milyen arányban?25 dkg mákhoz vagy dióhoz,mennyi tejet kell adni?
2013. dec. 22. 18:26

Mindig főzöm.

A kiválogatott, megmosott mazsolát, a darált diót vagy mákot, egy kis citrom reszelt héját, vaniliás cukrot és a cukrot elkezdem főzni tejjel. Állandóan kevergetve addig főzöm, míg darabokban nem esik le a fakanálról. Langyosan töltöm meg a kinyújtott tésztát.

Sokkal finomabb, lágyabb a töltelék, tovább frissen is marad.

2013. dec. 22. 18:06
Én hidegen raktam bele a tejet, nem forraltam semmit. 4 rudat csináltam tegnap és mára már csak 1 van, dugdosni kell, hogy maradjon karácsonyra :D
6. ancsika688 (válaszként erre: 5. - Murva)
2013. dec. 22. 18:03
Írd majd meg milyen lett,mert nem tudom,hogy forrázzam vagy ne...Eddig még soha se forráztam:)
2013. dec. 22. 18:00
Leforráztam,meglátjuk,hogy sikerült,most sül.
2013. dec. 22. 13:57
Én ma sütöttem 5 rúddal,nagyon szépek lettek,tuti a recept.))nem tejjel csináltam a tölteléket,vizet forraltam cukorral,vagyis gyümölcscukorral,és úgy forráztam le a diót-mákot.
2013. dec. 22. 13:48
Lehet, hogy finomabb, de én nem szoktam felfőzni a tölteléket.
2013. dec. 22. 13:48
Szia, sokkal finomabb, persze ez ízlés dolga.
2013. dec. 22. 13:47
A beigli töltelék felfőzéssel csak a munka több vagy finomabb a beigli?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook