A babám nem hajlandó melegen kívül mást enni (beszélgetős fórum)
Azért van olyan bébiétel, amit én sem melegítek meg, például a gyümölcsös bébidesszerteket. Te sem melegen eszed gondolom az őszibarackot:)Persze ha hűtőben volt a friss barack, akkor már megmikrózom egy picit, DE!!!!Hidd el, ahogy a te gyereked csak a meleg ételt fogadja el, olyan is van, amelyik csak a hideget.
Nálunk előfordult többször is, hogy hidegen kellett odaadnom az egyébként melegítendő bébiételt, és jóízűen megette úgy is, nem lett tőle semmi baja:) A lényeg: Emiatt nem kell leírni senkit:)Normális vagyok, és van már egy kis tapasztalatom.
bocs ha félre érthető volt
nem rátok gondoltam :) hanem ismerősömre
mindig az ilyenek gondolják hogy mindent tudnak...:/
nem, az elvileg meleg kaja
bocs mindenkitől nem tudtam hogy ekkora hülyeséget kérdezek, de olyan természetesen simán adta egyszerre üvegből ismerősöm hogy én azt gondoltam azt úgy simán hidegen lehet... :/
bébiételekbe nem vagyok jártas, én csak ismerősöm után gondoltam aki kinyitotta és adta is a babának, ezekszerint ő csinálta rosszul...
Eszembe nem jutott volna soha hidegen adni a bébikaját!
orvosi rendelőben is megmelegitik nagyon szivesen.Az üveges babafőziket meg valóban melegitve célszerű adni,úgy élvezhető,kislányodnak teljesen igaza van:)
Én mindig melegitem az ebédet,üveges bébikaját melegitőben,én se hidegen eszem.Mi sokat mozdulunk ki,akárhova mész,mindenhol,még egy lepukkant büfében is van mikro és szivesen megmelegitik a babakaját.teának meg van termosz.
Az én kislányom már 11 hónapos,kap túrókrémet,azt is picit megmikrózom.
Miért, a bébiételt nem kell melegíteni? Én ilyet még nem hallottam! Van olyan?
húú na az se lehet egyszerű :)
A lányom dettó. Hőmérő van a szájában. Most öt éves, de 2 foknyi különbséget észrevesz a kakaón pl, és akkor nem issza meg.
7hónapos, és mi már 4hónapos kora óta eszegetünk, mert sajna tápszeres. de még az alma pép mellé is kell tennem egy kis melegvizet, és akkor minden szupi :). majd megpróbálom amit mondtál, köszi!
Esetleg próbáld úgy, hogy mindig egy kicsit csökkented a hőmérsékletet,és így hátha hozzászokik. Egyébként hány hónapos?
Ha majd nő, többmindent elfogad, és amit igazán szeret, az mindegy lesz neki, hogy langyos-e,vagy nem, csak kaphassa:)
:) biztos leszokik róla, nem is aggódom túl, csak kíváncsi voltam kinél mennyi ideig tartott :). inkább így legyen minthogy csak a hideget kedvelje.. :)
Majd amikkor fagyit enne fagyival, még visszasírod ezt a szokását :-)
:). persze alkalmazkodok, természetes, most ő az első... csak ha messzebb megyünk könyebb lenne
mi nemrég vettük ezt a termoszt, és nem is olcsón... :/ és az üveges kaját se fogadja el? nem azzal akarom tömni, én szeretnék főzni neki de néha jól jönne hogy csak előveszem és nekiadom :).
Az ember lánya a konzervet sem úgy eszi, hogy kibontja és már kanalazza is. Amennyiben csak melegítve fogadja el, akkor alkalmazkodni kell hozzá. Vannak jó hőtárolós edénykék. Lehet, hogy a következő télen két kézzel fogja enni a havat és a jeget.
az én fiam sem eszi meg az ételt, csak langyosan. nem fogadja el, ha kihűl. lehet kapni, nagyon jó termoszokat. nézz utána.
köszi de van termoszunk, de nem két percre lakunk sajnos az orvostól sem, és a teát nem tartja nekem annyi ideig melegen...
..hát akkor hasznáj termoszt, ami melegen tartja a kaját neki. Én sem szeretem a hideg ételt.
Sziasztok! szeretném kérni a véleményeteket, tapasztalatokat (nem kiokítást meg kötekedést!!!! ) azzal kapcsolatban hogy voltatok e már úgy picitekkel, hogy nem hajlandó megenni a szobahőmérséklető kaját. mi kezdetektől fogva csak a langyos-meleg kaját tudjuk megetetni a lányommal, szóba se jöhet sajnos az hogy én előveszek egy üveg bébi ételt, és megetetem azzal, mert ha ízlik is neki a hőmérséklet miatt nem fogadná el. teát is csak langyosan vagy melegen fogadja el, és ez nagyon megnehezíti a bárhová való kimozdulásunkat is. valaki volt már ilyen helyzetben? :)
További ajánlott fórumok: