90 napos május 26-tól (beszélgetés)
Sziasztok,
én is vagyok még, csak nyaraltunk az utóbbi 3 hétben és nem voltunk internetközelben (szerencsére).Persze nyaralás alatt nem is csináltam a diétát,de az előzményeknek köszönhetően nem is volt még mit feladni...Ma meg holnap még szülinapozunk (igen, a múltkor is ezt írtam, de nálunk a miniemberek- értsd gyerekek- háromnegyede nyáron született), szóval a nagy grillpartykról nem akartam lemaradni, így 21-én startolok...most már tényleg...
A kitartáshoz meg annyit: most olvastam, hogy soha nem arra kell gondolni, mit nem ehetsz meg, hanem arra , amit aznap befalhatsz. Ehhez kell még képzeletban szépen kiszínezni, hogy mi minden változik majd, ha x kilótól megszabadulsz. Hááát, majd hétfőn leírom, hogy sikerült magam lebeszélni a reggeli tejeskávéról és vajaskenyérről...Sziasztok.
Most azon vagyok, hogy megnézem mit eszek. :)
Tehát délelőtt csak gyümölcs, ebédre szinte bármi.
Délután meg valami könnyű.
De ha éjszakás vagyok, akkor bent pl pizza parti.. :S
Az ilyet meg nehéz hárítani.. :)
Most elkezdtem hullahoppozni is. :)
Lila foltjaim már vannak. :)
Nekem a munkám miatt volt tarthatatlan. Pasik között dolgozom, sokszor éjszakás vagyok és bent az irodában a pasik össze vissza rendelik a finomabbnál finomabb vacsikat. :)
Most azon vagyok, hogy délelőtt vagy csak gyümöcsöt eszem vagy egy péksütit.
Ebédre valami főételt délután meg joghurtot és gyümölcsöt.
Persze ha dolgozom ez borul... :)
Sikerült a vizsgád?
Szia!
Nem merem most mérni magam, mert a múélt hét nekem is tiszta bűnözés volt a vizsgaidőszakom miatt. Most hogy vége van újult erővel folytatom. Majd hétfőn megmérem magam. Mi lenne ha újra kezdenéd? Még mindig jobb most csinálni mint télen... :-)
Szia!
Bevallom hősiesen, én feladtam. :)
Szégyen szemre, ez van :(
Te hol tartasz? Mennyi ment le?
Ahogy látom, nagyon leült ez a fórum. Senki nem csinálja már a diétát? Én igen, kitartok :-)
Ma keményítőnap: ebédre krumlisaláta.
Ne adjátok fel, vagy kezdjétek újra! Mindenképpen jó ha nyáron csináljátok, mert ilyenkor ki lehet bírni könnyebben a meleg miatt és egy csomó gyümi meg zöldség van!
Sziasztok
- nem kezdi mostanában valaki? egyedűl nem igazán jó szenvedni, én holnap szeretném kezdeni, de vajon meddig lesz kitartásom?
Ti minden otthon vagytok, vagy van aki dolgozik?-szerintem ha otthon vagy sokkal könnyebb- én pl.olyan boltban dolgozok, ahol mi sütjük a pék sütiket(hasonló a fornettihez)-ez a nagy kisértés- ugye sajnáltok??????
Sziasztok!
Háát, nálam úgy néz ki, az égiek se akarják, hogy belekezdjek ebbe a diétába...A múltkori hétvégi rosszullétről kiderült, hogy valami idióta nyári vírus előszele volt, és amikor azt hittem, vége, csak a második felvonás kezdődött...Kedden már nem tudtam felkelni az ágyból, én két hős fiam felváltva üvöltöttek a fülembe az ijedtségtől, riasztani kellett az összes nagyszülőt, hogy vigyék el őket a közelemből...Aztán a szokásos forgatókönyv: orvos, szuri, gyógyszer (amit ma már nem szedtem be...). Most töröm a fejem, mikor álljak neki újra a diétának...mondanom sem kell, a kezdeti motiváció enyhén megcsappant.
PETKA, ha a google-ba begépeled "90 napos diéta", kijön egy csomó leírás, jó tanács stb.
ÁDESZ, a tesóm 5 kilót akart és fogyott ezzel a diétával, bár ennyi kiló 3 hónap alatt szerintem is simán lemegy mozgással és ésszerű kajálással. (Nekem 5-6 kiló fogyásért a 90 napos nagy áldozatnak tűnik :-)) ).
Sziasztok!
Tanácsot szertenék kérni!
5-6kg súlyfeleslegnél érdemes-e elkezdeni ezt a fajta diétát?
Van-e vkinek ilyen fajta tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ma elhatároztam hogy fogyózok, és valaki ajánlotta a 90 napost. Ha megvan valakinek a leírása, el tudná küldeni nekem e-mail-ben? Ha igen akkor írom az e-mail címemet priviben.
Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Gyorsan írok, amíg csend van és nyugalom...Szóval nálam a holnapból holnapután meg azután lett...Pénteken ui. ballagásra voltunk hivatalosak, ahol a kaja már eleve 20 óra körül indult, úgyhogy el is halasztottam a diétám első napját szombatra... Pénteken viszont sikerült valami olyat összeennem (hangsúlyozom, nem sokat :-)) ), amitől kidőltem a hétvégére. Szerintem az oroszkrémtorta lehetett (bocs, akinek ma épp nem ch napja van). Na, a lényeg, hogy irtó vacakul voltam... persze ez is egyfajta diéta, ha úgy vesszük... Így hivatalosan ma van az első napom. Eddig jól vettem az akadályokat. Reggelire 2 almát reszeltem, 1 óra múlva ittam meg a kávémat (anélkül zombi vagyok) édesítőt tettem bele, de veszek majd gyümölcscukrot, és a kettőt fogom kombinálni. Az ebéd eléggé vacak volt: virsli sajttal és paradicsommal, kis kenyérrel.
A zöldség illetve gyümölcs dilemmával kapcsolatban: én délelőtt a gyümölcsöt, délután viszont a zöldséget tartom jobbnak: A gyümölcs rengeteg cukrot tartalmaz, és bár a gyümicukor egészségesebb a finomított cukornál, azért még hízlal...Ja, és állítólag egyszerre egyfajta gyümölcsöt ajánlatos enni, aztán fél-egy óra múlva lehet egy másikfajtát, különben erjedésnek indul odabenn a mix. Szóval én próbálom majd ehhez tartani magam, így a gyüminapom is felemás lesz: délelőtt gyümi, délután már csak nyers zöldség. Ja, és az emésztést szerintem a nyers zöldség is segíti, hiszen a rengeteg rost szépen kipucol :-).
SzeKata, te hol tartasz? Napban és fogyásban. Köszi a "kitartáskívánást", általában a 4. hét körül szoktam "megnyekkenni" :-((. Remélem, most nem így lesz!
Szia!
Én is szívesebben ennék zöldséget,de szerintem mindenképpen gyümölcsöt kell enni. (biztos jobban segíti az emésztést). Meg azért is mert majdnem minden nap lehet(kell) zöldséget enni. Szerintem valahogy úgy lehet kitalálva, hogy a gyümi nap előtt van szénhidrátnap és akkor a szervezet a nehezebb cukrokat dolgozza fel gyüminap meg az egyszerű gyümölcscukrokat.
Sziasztok!
Na ki mit eszik ma??? Én szénhidrátozom ma!
Gabó, én is kb ilyen súlycsoport vagyok, kitartást neked is!
Sziasztok!
Új vagyok errefelé (is). A sok fórum közül ezt tűnt a legmegfelelőbbnek, ui. holnap kezdeném a diétát, tehát nem jártok olyan vészesen messze tőlem. A 90 napost már többször elkezdtem...csak a kitartásom hiányzott...Remélem, ha lesz kivel megosztanom a nehézségeket, sikereket...szóval veletek talán könnyebb lesz.173 cm és 88 kg vagyok, 20 kilótól szeretnék megszabadulni. A diéta egyébként szimpatikus (elméletben pláne), de a reggelire csak gyümölcs nekem nagy erőpróbát jelent...A gyümölcsnapot meg én zöldségnapra fogom cserélni, persze szigorúan nyers zöldségekre gondolok. Ja, és terveim szerint 17 óra után csak víz meg gyógytea szerepel a menüben. Minden másnap célirányos torna...máskor meg annyi mozgás, amennyi egy 4 és egy 1.5 éves kissrác mellet amúgy is kijut az ember lányának. Hát ez így leírva nagyon klassznak tűnik...egyébként ha elméleti síkon lehetne diétázni, már nem is léteznék, annyit foglalkoztam a témával...Ahogy időm (szóval a rosszcsontok) engedik, jövök, egyrészt erőt meríteni, másrészt megosztani a tapasztaletaimat. Sziasztok.
Sziasztok!
Ebéd: csirkemell paradicsomsalival.
Ti hogy álltok?
Igen.az az.
Na,pont ugy szoktam én is,majonézes salival.
Te szegény,kitartást neked a gyüminaphoz!!!
Én annyira véresen nem veszem komolyan a mennyiségeket,úgy értem hogy eszem,mig jól nem lakok,persze nem fulladásig,csak kellemesen.
A virslit nem szeretem,mert hamar éhes vagyok tőle,szivesebben eszem husit vegyes salátával.
Ja,vacsira salit eszem sült rákkal.Mindenkinek ajánlom ezt a göngyölt rákot,Tescoban is lehet kapni,kis rudacskák,nagyon olcsó és finom.
Sziasztok!
Vééégre,fehérjenap!!Hurrá!!
Végülis én úgy döntöttem,sajtos,gombás omlettet eszem.Hűűű,de jól hangzik,pedig semmi extra.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltás szeptember 26-tól
- Április 26-tól fogyjunk együtt!!!!!
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- 2012. május 26-tól 90 napos diéta. Ki tart velem?
- 2013. március 26-tól belevágnék a 90 naposba diétába
- Olcsó szállást keresek Budapesten május 25.re (több napos ottartózkodásra) 3 fő részére