2013. március 26-tól belevágnék a 90 naposba diétába (beszélgetés)
Helló!
Kissé inaktívnak tűnt nekem ez a fórum.
Ha úgy gondolod van egy másik is ahol mindig van vki. A profilomnál meg tudd keresni - ha ez a rész tényleg "besül".
Sziasztok! Úgy látom, még elég "frissek" vagytok, csatlakozhatoknék én is?
Mondjuk én a túlsúly mellett túlkoros is vagyok, hát legalább súlyból leadnék :-))).
Az elmúlt években már kétszer nekifutottam ennek a diétának, - végigvinni nem sikerült - de eredményes volt, és követhető is.
Ezt tőlem kérdezted??
Én folytatom, mert még le kell adnom kb. 10-13kg-t.
Egyébként nem áll szándékomban majd visszatérni a "normális" táplálkozáshoz, mert ez nekem így jó. Jobban érzem magam, több az energiám, stb.
Otthon úgy és azt eszem amit akarok, de ha elmegyek vhova vendégségbe, stb. nem fogok összeroppanni, ha a hagyományos ételek lesznek.
90 nap után mi lesz?
a diéta egy életre szól.
Szia!
Ki lehet bírni.
Egy másik fórumon van aki fizikai munkát végez és ő is tartja rendesen a gyümölcs napot.
Víznapot inkább hétvégén tartsatok, de majd április vége fele. Addig hagyjatok időt a szervezetnek, hogy megszokja ezt a fajta táplálkozást. A víznap előnye, hogy egy idő után stagnál a fogyás (akár 2 hétre is leállhat), de ez ad neki egy új löketet és ismét beindítja.
Ha bárkinek kérdése van nagyon szívesen segítek, nekem most pénteken fog lejárni a 90 napom.
Régebben próbálkoztam vele, akkor leadtam pár kilót, de nem fejeztem be a 90 napot.
Számomra ez a legbetarthatóbb diéta :)
Én 63 kg vagyok jelenleg, 170 cm-hez.
Igen ezért írtam, hogy inkább életmódot váltanék, drasztikus fogyóba nem kezdek, de remélem maradhatok. :)
Te miért a 90 napost választottad?
Sziasztok! :-)
Elhatároztam, hogy változtatok az életmódomot. 3 gyerek után, nyilván nem fogok úgy kinézni mint fénykoromban, de javítani szeretnék a kinézetemen. Holnaptól belevágnék a 90 naposba :)
Úgy gondolom, együtt talán könnyebb lenne, így várom a fogyózós kedvűeket! :)