90 napos diéta -2012.08.18-tól (beszélgetés)
Én azért érzem nehéznek, mert én már augusztus óta csinálom, csak karácsonykor álltam le.
Az a legrosszabb, hogy nincsenek friss zöldségek-gyümölcsök, a boltokban kapható dolgokat nem igazán szeretem. Ősszel még jó volt, lementem a kertbe, összeszedtem ezt-azt, és sokkal de sokkal finomabb volt minden.
Unom a narancsot, banánt, az alma se olyan már, mint volt ősszel-tél elején.
Én még itt vagyok.
csinálom a diétát, bár most kicsit megfáztam, így nehezebben megy.
Még 1 hónap van, igyekszem kitartani :-)
Nem tudom van-e itt még valaki :-(
Tegnap folyadéknapot tartottam, sajnos nem tudtam túl sokat inni munkahelyi dolgok miatt, de ennek ellenére jól bírtam, nem voltam egyáltalán éhes. Este még tornáztam is.
-1 kiló lett az eredmény.
Ma van a 48. napom, tehát már túlvagyok a felén. Pont húsvét hétfőn lesz a 90. napom, de még nem tudom hogy fog ez sikerülni, a húsvét nálunk a sonkáról, sárgatúróról, kolbászról szól. Na de majd addig még kigondolom.
A héten szerdára beterveztem egy folyadéknapot.
Múlt héten kedd-szerda-csütörtökön tornáztam, a héten igyekszem minden este beiktatni.
Sajnálom!
De ugye nem a diéta okozta a problémákat?
Halihó
van még itt valaki?
Ma reggel mérlegeltem, gyümi napom volt tegnap.
Sajna még mindig áll a fogyás, már kezdem unni, hogy nem mozdul.
Elgondolkodtam, hogy már alig 1,5 hónap van hátra, és még szeretnék legalább 8 kilót leadni, szóval mostmár nagyon össze kell szednem magam!
Szóval most este benyomtam Norbi duci tréningjét a videóba és végigcsináltam, és mostantól minden este végig fogom csinálni. Pár hétig duci tréning, aztán ha már jobban bírom, valami komolyabbat veszek elő.
Sajna rá kellett jönnöm, hogy 12 leadott kiló után muszáj lesz tornáznom, mert most már a diéta nem elég.
Sziasztok! Nagyon nem jól vagyok mostanában. Sokat fáj a gyomrom,nehéz a nagy dolog, stb. Az arcüreggyulladásom lassan múlik, még az is fáj.
Most nincs kedvem "beszélgetni"... Bocsánat...
Sziasztok!
Mi újság? Hogy bírjátok?
Gyüminapom volt ma, kicsit éhes voltam estére, de kibírtam bűnözés nélkül.
Holnap sült csirkeszárny salátával - ez az egyik kedvenc kajám fehérje napon.
Szombaton keményítő nap, nem tudom mi legyen a kaja, de vasárnap fánkot akarok sütni. Ha már egyszer farsang van :-D
Próbálom majd "diétásra", de nem akarom elrontani azért :-D
Gratulálok!
És sok kitartást kívánok a továbbiakra is, kívánom hogy tudj "vigyázni" a leadott kilókra!
Menni fog, csak bízz magadban!
Sziasztok!
Íme a végeredmény: 71-ről 65 kg-ra, ami IGEN, ez volt a kitűzött célom. Has -9!! cm, comb -5 cm, csípő -4 cm. Hihetetlenül boldog vagyok!!! Az étkezést úgy folytatom, hogy gyümi reggeli, mert én egyébként a fogyókúra előtt nem szoktam reggelizni, és majd próbálok odafigyelni a mennyiségekre, de most egyelőre, amit megkívánok, és van, abból enni fogok, mert hiányoznak a "közös" ízek. Ne gondoljatok nagy dologra, ma például rántott csirkecombot ettem délben krumplival. Vacsira kenőmájas kiflit a kislányommal, és közben volt 20 perc séta a munkahelyről a buszmegállóig! Szerintem nem lesz gond, de persze félek, hogy visszajön, közben fogok ám jelentkezni, és figyellek benneteket! És nagyon-nagyon szurkolok, hogy mindenki olyan boldog tudjon lenni, mint ma én! Hajrá nekünk!!!
Akartam volna én több gyümit enni, de nem volt otthon semmi. (csak fonnyadt alma, azt meg nem kívántam) Úgy volt, hogy szombaton eljutok bevásárolni, de csak vasárnap délután lett belőle.
Ma fehérje napra sült húst hoztam és egy nagy adag salátát.
Holnapra pedig már kigondoltam a zöldborsó pörköltet rizzsel.
Tegnap gyümi napom volt, sajnos nem sok gyümi volt otthon, 1 almát és 1 narancsot ettem egész nap. Este tudtam elmenni vásárolni, de a tescoban nem volt banán, az almát meg arany árban mérték, így csak pár szem mandarint, aszalt szilvát és fügét vettem.
Nem mondhatnám, hogy jól laktam, az aszalványokból nem akartam sokat enni, mert nagyon édesek.
Sziasztok!
Ani! Gratuálok! ügyes vagy, hogy végig bírtad csinálni!
A kitűzött célod elérted?
Hogyan folytatod ezek után a táplálkozást?