9 hónapos Fiam papírt evett, lehet baja? (tudásbázis kérdés)
az én lányom járókát evett (a műbőr vagy mi borítását) :D. meg játéktelefonról a gumi gombokat. de egyiktől sem lett baja. megtaláltam a pelusban őket :).
ja tényleg ,papírt is evett, de attól sem lett baja.
tehát nálatok sem lesz gond!
Így van, sosem árt vigyázni, tegyél el minden vegyszert, mütyürt, az elérhető helyekről, mert egyre ügyesebb és kíváncsibb!
Jó egészséget Nektek!
Papírzsepi az semmi!
Van olyan gyerek, aki nyáron az udvaron "egyebet" is evett már... Mondjuk tyuxart:)
Én mozijegyet ettem :-o, persze már régen.
Itt vagyok :-))
Nem lesz semmi baja, ne aggódj.
Ha papírzsepivel törlöm a lányom orrát és véletlenül a szájához lóg egy rész, akkor bekapja :)
Persze, figyelj oda azért, hogy a Magyarok Krónikáját ne egye meg, de egy-két falattól tuti nem lesz baja. Erre se lesz allergiás ;)
Jah :))))
Mindenesetre most már teljesen megnyugodtam.
Még ilyet nem csinált,azért ijedtem meg kicsit!
De ezek szerint ez normális,h néha napján papírt esznek :))))
Azért most már megpróbálok óvatosabb lenni ezentúl.
Dehogy!
Volt olyan ikerpár,aki rendszeresen pézsét evett!
Az anyjuk,már nem tudta hova dugni előlük!
Semmi bajuk nem lett.
nem kell aggodni, az en fiam is, allandoan papirt evett.
hiaba vigyaztunk ra, akkor is kileste a pillanatot,es ha csak tehette, papirt lopott es evett...
nem lett soha baja, leszamitva engem,aki idegbajoskodott miatta orokke, es aggodtam, hogy nem lesz e baja tole, de nem lett sose..
es idovel abba maradt a papir lopkodas...
Nyugi papírtól nem lesz baja..
max.vonalkódos lesz a pelus..:D
Az én nagyobbik fiam a könyveket rágcsálta rendszeresen. Szinte minden könyvének hiányzott a sarka.
A papírtól semmi baja nem lesz az embernek, nyugodj meg. Egyébként meg mindent meg kell kóstolni! Anyukám állítólag homokot evett gyerekkorában.
Semmi baja nem lesz..az enyém vásárlás közben hátranyúlt(a bevásárlókocsi ülésében ült)előrevette a színfogót és eltűntette a sarkát :S
Azt láttam,hogy nézegeti,de azt nem,hogy meg is rágta :S
Az ilyet nem nagyon lehet elkerüélni,de szerencsére egy kis papírdarabkától tényleg nem eshet baja.
Ma már a nyomtatáshoz sem használnak olyan mérgező anyagokat,mint régebben.
Oké,akkor megnyugszom,remélem hamarosan viszontlátom(ha látható lesz).
Köszi nektek :)
Hát egy csekket biztos,basszus,mert nem találom sehol,a másik szinte megmaradt!!!!
Jézusom....Amúgy láthatólag semmi baja szerencsére.
Ne aggódj, szerintem semmi baja nem lesz. Nálunk is elő szokott fordulni, bármennyire is vigyázunk.
Mennyit evett?
További ajánlott fórumok:
- Fel lehet ragasztani papírtapétát ajtóra?
- A fiam egy marék ribizlit evett meg egy órája és az egész testén dagadt csalánkiütések lettek. Vajon a ribizlitől lehet?
- Hol lehet lakmuszpapírt kapni?
- Gyed után megyek vissza dolgozni, tehát nem igénylem a Gyest.Ilyenkor milyen papírt kell kitölteni?Vagy hol lehet utánanézni?
- Kisfiam állán tegnap pici hólyagok jelentek meg, majd nedvedző sebbé váltak, azóta is olyan. (Előtte csemege uborkát evett.). Mi lehet ez?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?