8hós kislányom állandóan a füléhez kapkod.. (beszélgetős fórum)
Lehet a tikkeléshez hasonló mozdulat is, ami egyszerűen "megtetszett" neki és rászokot (már ha mindazokat kizártad, amit a többiek leírtak).
Semmit nem kell csinálnod, elmúlik magától, de lehet, hogy hetekig-hónapokig kell erre várnod.
csak akkor hisztizik ha elveszem onnan a kezét mert nem akarom hogy kikapja véletlenül a fülbevalóját,egyébként nincs rossz kedve,nem úgy tűnik mintha fájdalma lenne...
Megpróbálom levágatni a haját a füle körül aztán ha az sem akkor elviszem dokihoz...köszönöm mindenkinek
az lehet,mert eléggé megnőtt neki és van a fülénél pár szál,ennek utána nézzek hugi fodrász max levágja neki:-)köszi a tippet
várom még a választ a fülgyulladásról..
csinálhat akkor is!
De ha nyugtalan és sír akkor fülgyulladása is lehet!
Vidd el megnézetni jobb kizárni az ilyet mert az iszonyúan fáj sajnos:(
Az én kislányom akkor szokta amúgy ha álmos!
De jobb kizárni,nehogy baj legyen!Minden jót:)
Szia!
Esetleg még az álmosság jele is lehet.
Vagy fülfájósság,de annak még több tünete is van.
Sziasztok!
8hós kislányom mindig a fülét birizgálja volt hogy este még a fülbevalóját is kiszedte...szinte mindig csak a jobb fülét piszkálja..nálatok volt ilyen?nekem valaki azt mondta hogy akkor szoktak ilyet csinálni a babák ha jön a foguk,mert duzzad az inyjük..tényleg így van?
További ajánlott fórumok:
- 2, 5 éves kislányom válogatós és székreedése van állandóan segítsetek
- Miért sápadt állandoan a kislányom?
- Kislányom szája állandóan kicserepesedik, mit ajánlotok neki?
- 2, 5 hónapos kislányomnak nagyon sokszor folyik a nyála, állandóan a szájában a kis ökle,mitől lehet?
- 2 éves kislányomat napok óta nehezen tudom elaltatni, állandóan csak játszana. Ti, hogy csináljátok?
- Egyéves kislányom állandóan bólogat. Miért csinálhatja?