700 ft-ból kaja 2 napra, mit vegyek? (beszélgetés)
Vegyél egy kiló réteslisztet,,és utána olvasd el hogy készül a búzagánica(könnyű)
Ennél olcsóbb kaja nincs.
"Hej, a kéretlen tanácsok de nagyon tudnak jönni! "
De hisz tanácsot kért.
"Miközben egy kis együttérzés is elég lenne."
Együttérzéstől még nem oldódott meg senki problémája.
Nem tök mindegy ki mit hisz? Ami számít, hogy a kérdésedre kaptál válaszokat, amikből lehet szemezgetni.
Én is tudom milyen szegénynek lenni, és együtt tudok érezni veled. Nagyon meggondolok én is minden fillért. Még böjtnapot is tartok. Mondják hogy az én koromban már nem kéne, de azt még senki nem mondta hogy itt van x összeg hogy ne kelljen böjtölnöd.😀 Lehet, pont ezért vagyok ilyen jól!
Hej, a kéretlen tanácsok de nagyon tudnak jönni! Miközben egy kis együttérzés is elég lenne.
Fél kg kenyérre gondoltam, sokféle árban van.
Ha forró az olaj, nem szív sokat magába a kenyér. A tojást lehet hígítani, ha kevés a pénz.
Teflonserpenyőben szoktam sütni kevés olajjal.
Talán van olyan szomszéd, aki adna egy kis olajat...
Nem fogod a magánéleted kiteregetni, de azért le írod hogy 700ftból akarsz étkezni 2 napig..És amit eddig írtunk semmi se jó.
hát nem tudom..
Én meg el tudom képzelni, hogy nem igaz. Az egyszerűen képtelenség, hogy egy háztartásban semmi sincs. Valaki megint szórakozik, és élvezi, hogy milyen sokan komolyan veszik.
No, de megoldódott a helyzet. Elfogadta a bundás kenyér javaslatot. Szerencsére pici olaj, pici zsír van otthon, abban majd egy picit megsüti.
Nem tudom elképzelni, hogy igaz ez a fórum.
Régi motoros vagyok, de 700 Ft-ból semmit nem lehet kihozni, ha semmi más otthon.
Vaj vagy zsír sincs otthon, mert ahhoz már csak kenyér kellene.
Illetve, ha veszel tojást, akkor vajas kenyér főtt tojással sem rossz, vagy rántottával.
Tésztád sincs? Ahhoz csak krumpli és pirospaprika kell és kész a krumplistészta (a hagyma kihagyható).
A sertésmáj is olcsó. 500 Ft/kg. fél kg-ot ha veszel+kenyeret, akkor a májat ki lehet sütni vagy reszteltmáj is készíthető, ha 1 fej hagyma belefér még.
Tej (300 ft körül) + kenyér.
Nem tudjuk, merre laksz. Most az Auchanban 300 Ft fél kg zabpehely. Általában 400- 600 Ft fél kg. Nagyon gazdaságos, főzés közben duzzad.
Kölest is érdemes otthon tartani. Édesen és sósan is sokféleképpen elkészíthető.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vegyek kaját gyorséttermekben, ha mindenen parázok?
- 40.szülinapra mit vegyek a barátnőmnek?
- A 30. születésnapra milyen ajándékot vegyek?
- Mit vegyek névnapra egy 4 és 9 éves kislánynak?
- 18.szülinapra B.Alexandrára hasonlító lánynak milyen minőségi parfümöt vegyek?
- Mit vegyek/készítsek szülinapra egy 26éves srácnak?