Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 700 ft-ból kaja 2 napra, mit vegyek? fórum

700 ft-ból kaja 2 napra, mit vegyek? (beszélgetés)

1 2 3
65. Tai (válaszként erre: 63. - Enissa)
ma 16:57
Ez milyen igaz!
ma 16:41

Vegyél egy kiló réteslisztet,,és utána olvasd el hogy készül a búzagánica(könnyű)

Ennél olcsóbb kaja nincs.

63. Enissa (válaszként erre: 62. - 55Judit)
ma 16:39

"Hej, a kéretlen tanácsok de nagyon tudnak jönni! "

De hisz tanácsot kért.

"Miközben egy kis együttérzés is elég lenne."

Együttérzéstől még nem oldódott meg senki problémája.

62. 55Judit (válaszként erre: 58. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:32

Nem tök mindegy ki mit hisz? Ami számít, hogy a kérdésedre kaptál válaszokat, amikből lehet szemezgetni.

Én is tudom milyen szegénynek lenni, és együtt tudok érezni veled. Nagyon meggondolok én is minden fillért. Még böjtnapot is tartok. Mondják hogy az én koromban már nem kéne, de azt még senki nem mondta hogy itt van x összeg hogy ne kelljen böjtölnöd.😀 Lehet, pont ezért vagyok ilyen jól!

Hej, a kéretlen tanácsok de nagyon tudnak jönni! Miközben egy kis együttérzés is elég lenne.

61. Piroska52 (válaszként erre: 10. - Smaragdzöld 🐉)
ma 16:23
Ránéztem, régen én is voltam nagyon sz,r helyzetben, de azért valami csak van a kamrában.
60. liliom10 (válaszként erre: 42. - Andi6020)
ma 15:47

Fél kg kenyérre gondoltam, sokféle árban van.

Ha forró az olaj, nem szív sokat magába a kenyér. A tojást lehet hígítani, ha kevés a pénz.

Teflonserpenyőben szoktam sütni kevés olajjal.

Talán van olyan szomszéd, aki adna egy kis olajat...

59. Tai (válaszként erre: 55. - Tai)
ma 15:40
Bocsi a fél kilós sült kenyér 219 Ft a péksütik között van, csak nincs felszelve
Oké részemről lezárom a témát mert már azt hiszik kitalálom a problémámat. Köszönöm szépen a javaslatokat mindenkinek. Azért fordultam hozzátok mert nehéz már egyedül sakkozni az aprópénzzel. Azért voltak itt jó ötletek is! :) Mindenkinek további szép napot kívánok!
57. funnygirl (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:39

Nem fogod a magánéleted kiteregetni, de azért le írod hogy 700ftból akarsz étkezni 2 napig..És amit eddig írtunk semmi se jó.

hát nem tudom..

56. 55Judit (válaszként erre: 54. - Kacsahercegno)
ma 15:39
Én fent is kisütöm kicsi zsiradékon. A sütő nagyon sokat fogyaszt.
55. Tai (válaszként erre: 52. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:38
Ha veszel 3 csomaggal az 12 darab és hozzá a fél kilós rozsos kenyér 299 az pont meg van.
ma 15:34
Sütőben is lehet a bundás kenyeret sütni, ahhoz csak kevés olaj kell.
53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - Fokhagyma)
ma 15:34
Bocsi de nem fogom a magánéletemet egy fórumon firtatni. Sajnos nehéz helyzetbe kerültem. Van olyan amikor az emberek éheznek. Ez a kemény valóság.
52. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Tai)
ma 15:31
Segítettél, lehet azt veszek! Köszi! Mivel olaj tényleg kevés a bundáshoz. :(
51. fokhagyma (válaszként erre: 45. - Enissa)
ma 15:31

Én meg el tudom képzelni, hogy nem igaz. Az egyszerűen képtelenség, hogy egy háztartásban semmi sincs. Valaki megint szórakozik, és élvezi, hogy milyen sokan komolyan veszik.

No, de megoldódott a helyzet. Elfogadta a bundás kenyér javaslatot. Szerencsére pici olaj, pici zsír van otthon, abban majd egy picit megsüti.

50. Tai (válaszként erre: 47. - Enissa)
ma 15:28
Valóban számomra is hihetetlen, bármilyen nehéz legyen ennyire nem fogyhat ki egy konyha!
49. Enissa (válaszként erre: 48. - Tai)
ma 15:27
Erről van szó.
48. Tai (válaszként erre: 45. - Enissa)
ma 15:26
Én is nehezen hiszem el, hogy semmi ne legyen otthon... Mi sem élünk fényesen de azért mindig van itthon alapvető élelmiszer, fűszerek, zsír, olaj. Furi nekem is ...
47. Enissa (válaszként erre: 41. - Tai)
ma 15:25
De nem figyeltek, se olaj, se zsír, se hagyna, se krumpli se semmi.
46. Tai (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:24
Elnézést, segíteni akartam!
45. Enissa
ma 15:23

Nem tudom elképzelni, hogy igaz ez a fórum.

Régi motoros vagyok, de 700 Ft-ból semmit nem lehet kihozni, ha semmi más otthon.

44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - Tai)
ma 15:21
Az nem füstli virsli! Csak füst ízesítésű. Láttam én is.
43. 55Judit (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
500 gr. olyan 360 ft körül van Lidl-ben, Penny-ben.
42. andi6020 (válaszként erre: 5. - Liliom10)
700 ft-ból kenyeret sem vesz, ami aztán szívja magába a 100 ft-os tojást. És még olaj is kell vagy fél liter.
41. Tai (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:19
A csirke zúza is 650 Ft ha van hozzá rizsed egy napra elég. Van fagyasztott csirkemáj 400 Ft a Pennybe, jó hagymásan mellé tört krumpli. Laktató, próbáld ki.
40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - Enissa)
ma 15:18
Egy pici olaj van, pici zsír.
39. 55Judit (válaszként erre: 32. - Liliom10)
ma 15:18
👍 Nekem is 3 kanál az egyszeri adagom.
ma 15:12

Vaj vagy zsír sincs otthon, mert ahhoz már csak kenyér kellene.

Illetve, ha veszel tojást, akkor vajas kenyér főtt tojással sem rossz, vagy rántottával.

Tésztád sincs? Ahhoz csak krumpli és pirospaprika kell és kész a krumplistészta (a hagyma kihagyható).

A sertésmáj is olcsó. 500 Ft/kg. fél kg-ot ha veszel+kenyeret, akkor a májat ki lehet sütni vagy reszteltmáj is készíthető, ha 1 fej hagyma belefér még.

Tej (300 ft körül) + kenyér.

37. Tai (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:07
Van nálatok Penny? Én ott veszek 299 Ft-ért rozsos cipót szokott lenni 6 darabos bio tojás 560 Ft-ért, most akciós a füstli 4 darab 199 Ft a csirkecomb 700 Ft. Nagyon sajnálom és átérzem a helyzeted :(
36. liliom10 (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:59

Nem tudjuk, merre laksz. Most az Auchanban 300 Ft fél kg zabpehely. Általában 400- 600 Ft fél kg. Nagyon gazdaságos, főzés közben duzzad.

Kölest is érdemes otthon tartani. Édesen és sósan is sokféleképpen elkészíthető.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook