Mit vegyek névnapra egy 4 és 9 éves kislánynak? (tudásbázis)
A lányok nagyon tudnak örülni a szép rózsaszín csajszis dolgoknak.
Póni, hello kitti, hercegnők minden mennyiségben.
Takaró, ágynemű, párna, evőeszköz készlet, táska, hátizsák, mesekönyv, késségfejlesztő lapok, kártya,stb... Szerintem ezek közül valamelyiknek is örülnének.
Az én lányaim is örültek az ilyen és ehhez hasonló játékoknak
Csak mint mondod nem egyformák a gyerekek
Nem hangos, igazából hangja sincs. AMúgy nem is gondolnék rá, nem akarok haragot a sógórnőmmel, és én is szívbajt kaptam mikor a gyerekem gitárt kapott.
Nem tudom milyen anyagból van a teje, de nagyon halk. Inkább csak puffog.
Szia Gabi
Nagyon gyerekfüggő.Nekem az egyik gyerekem imádta a puzzle-t, a könyveket a másikat meg ki lehetett vele kergetni a világból.A legot viszont mondhárman nagyon szerették
Miért nem kérdezitek meg a férjed tesóját, hogy milyen típusú játékokkal szeretnek játszani a lányok?
Én megvenném a dobot, ha az tuti tetszik neki.Igaz a szűlők biztos szidni fognak mert nem egy csendes játék :)
Szia!
Ez nagyon jó ötlet! Hosszú a hajúk. Legalábbis legutóbb az volt. Mondjuk mindig kérik tőlem hogy lakkozzam ki a körmüket.
Köszi!
Sziasztok!
Férjem testvérének a két lánya. Vidéken laknak, évente jó ha 4-szer találkozunk. Nem ismerem igazán őket, nem tudom mit szeretnek.
A 4 éves kislánynak legutóbb nagyon megtetszett a kisfiam dobja. Vegyek azt egy 4 évesnek? Vagy baba? AZt se tudom szokott e babázni.
A nagynak meg már mostanában végigzongoráztunk mindet. Baba, ruha, könyv, kirakó, társasjáték...
Segítsetek! Minek örülnének?
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek egy 14 hónapos kislánynak?
- Mit vennétek egy 10 éves kislánynak szülinapra és névnapra? (játékot már nem akarok)
- Milyen apró ajándékot készítsek, vagy vegyek egy 11 éves kislánynak?
- Milyen könyvet vegyek 8 éves kislánynak?
- Milyen ajándékot vegyek 8 éves kislánynak?
- 8 éves kislánynak milyen társasjátékot vegyek?