7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni? (beszélgetős fórum)
hey,
szerintem nem,mert azt mondjak magas a ch es cukor tartalma.. :(
Sziasztok!
Dobozos csemege kukoricát is lehet enni?
komolyan? lehet akkor neked a gyumikurat kene kiprobalnod.ha szereted a gyumolcsoket?..szerintem sokkal joban birhato,mint csak zoldseg. a gyumicukor miatt tobb energiaval tolt fel..
amugy en is csak az elso ket napban voltam elszant.utana megbetegedtem es nem is tortem magam..de en majd mindenkepp meg akarom ismetelni..
Én csaltam!:-(Sajna a gyomrom nem bírta a kiképzést!
Vagy benyeltem valami vírust,mert fojtatódott a hasmenésem!:-(
Nem fogom fojtatni,elég volt ez a pár nap!:-)igaz 1 kiló lement!:-)
hey,
en abba kellett h hagyjam,mert megbetegedtem. :( ugyhogy most a dieta a legkisebb gondom..de amint jobban leszek folytatom(v inkabb ujrakezdem) ..nektek h megy??
Sziasztok!
Nagyon eltűnt mindenki!Hogy megy a kúra?
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra.
Hogy bírjátok? Ki mennyi ideje csinálja? Van már eredmény?
Kb 3-5 kg-tól szeretnék megszabadulni, próbálkozom folyamatosan, de eddig még nem igazán indult lefelé, pedig mellette rendszeresen tornázok.
Egy hét zöldség, nem olyan vészes, főleg h vega vagyok, és pont emiatt semmilyen diétát nem tudok csinálni.
klau
hey,nekem meg el se kezdodott a napom :)lol .. mereg kelltem fel :) nekem meg mindig leves lesz ma.de majd csak delutan,most huzok az egyetemre..
bio repale??fuuuuuj :)) azt mondtak,h a kukorica nem jo,mert sok benne a ch meg a cuki :(
az ido szep csajok,ez adjon erot :)
Na mi újság, hogy telik a napotok?
Én túl vagyok egy 10 dkg csemegekukoricán - ez volt a reggeli, azóta pedig bio sárgarépalevet kortyolgatok ... brrrrr....ebédre meg jöhet a vitamin mix salátakeverék. Tejesen jól érzem magam :)
juuj,te szegeny.. :(
az az egyik kedvenc kajam! ah, nem kellett volna emlitened :))))
igen,én az 5-6 kávétól élek!nagyon alacsony a vérnyomásom!:-( Szerintem nem lesz bajom holnapra!
Ú,nekem is volt egy holtpontom!:-) Grízes tésztát kívántam,de nagyon!:-((((viszont nem ettem!:-)
ugyhogy én is nagyon ügyes voltam!:-)
nicole,5-6 kv egy nap?? es meg elsz? :)
szerintem lehet akkor nem kene ilyen `drasztikus` dietan lenned?! nehogy ramenjen az egeszsegedre!
nekem 6korul volt a holtpont.nagyon akartam egy pizzat..de kibirtam..es buszke vagyok magamra :)
bar most olyan ehes vagyok,h szinte faj :)) de birom!!!!
ugyesek legyetek csajok,kitartas! :)
paradicsom levet,meg zöldséglevest!
Nem tudom mi lehet velem,de remélem holnapra jobban leszek!:-)
Kávéból csak egyet ittam ma,pedig olyan 5-6 szokott lenni!
Holnap én is salit eszek majd!
Szia! Én teljesen jól vagyok, sőt...ilyenkor mindig úgy érzem, hogy tele vagyok energiával.
A mai mérlegem kb. 6-7 dl paradicsomlé, 2 dl répalé 4 kávé plusz 1-másfél liter víz. Holnap répalevezek, ebédre vettem ilyen kész salátacsomagot, van benne káposzta, répa, sali stb... Vacsira pedig párolok egy karfiolt.
Mit ettél ami ennyire nem tetszett a gyomrodnak? És hogy vannak a többiek?
csajok!Ti hogy vagytok?nincs senkinek semmi baja?
belőlem kijött minden!:-(
tudom,csak nálam a lustaság az erősebb!
sajnos:-(
Meg nem mindig van ilyen light-os hetem!ez most kivételes alkalom!azért is mertem belevágni ebbe a kúrába!Rendes-normális esetben este 11-kor tudok neki állni mozogni!akkor meg annyira már nem izgat fel ez a történet!:-)
Nekem is igy kellene!Nem csak akkor kellene észbe kapni,mikor már megijedek a tükörképemtől!:-)
meg amikor jön a nyár!:-)
az mondjuk nem lenne baj,csak tudjak fel venni végre úgy egy ruhát,hogy ne fodrozodjon ki a felesleges háj!:-)
De jó lenne,akkor nem kellene fogyózni,a torna mellett!
Te mennyit szoktál tornázni általában?
További ajánlott fórumok:
- Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Szex terén szeretem az izgalmas helyeket kipróbálni.
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk - főleg a fiatalok
- Érdemes kipróbálni ultrahangos vagy más egyéb helyi fogyasztó kezeléseket? Mik a tapasztalatok?