Egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk - főleg a fiatalok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk - főleg a fiatalok
Ma vettem 5 db barackot, 819 forintért.
Két körte lett volna 499.
Epret vettem, 2500 ért. Isteni volt. A többi olcsóbb poshadt, földîzű.
Sárgabarackot 1 szemet. Kemény, és savanyú.
Meggyet nem szeretem. Málnát se nagyon. Kb 15 szem 700 ft. Na menjenek a....
Én nem ezt tapasztalom. A meggy pl. nagyon finom, az eper is az volt. Cseresznyét is ettem, az is finom volt, az őszibarack vagy nagyon finom, vagy szinte víz ízű. A sárgabarack isteni finom, málnát egyszer vettem, nagyszemű volt, és nagyon málna ízű. Nézegetem a sárga dinnyét, de nincs illata, azt nem vettem még.
Egyébként tényeg arcátlanul drága. Itt nem messze tőlünk 1.700 forint a CBA-ban a meggy, lent a zöldségesnél 900-ért veszem. Elmebeteg néhány kereskedő.
Vannak nagyon jó statisztikák, például azok melyikek az én érdekeimet szolgálják.
Sent from my SM-G955U using Tapatalk
A fiatalabbak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, a paradicsom és az eper a kedvenc, tarol a csirkehús, növekszik a halfogyasztás – derült ki a Fény Utcai Piac 2200 fős, hazai gyümölcs-, zöldség-, tej-, hal- és húsfogyasztási szokásokat vizsgáló felméréséből. A Piac júliusban nagyszabású jótékonysági kezdeményezést is indít.
Ugrás a teljes írásra: Egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk - főleg a fiatalok
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Cukorbetegek, ti hogyan esztek "naponta 3-szor zöldséget, gyümölcsöt", amikor a gyümi tele van cukorral?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Lehet adni 5 hónapos babának cseresznyét? Milyen zöldséget és gyümölcsöt lehet neki adni?
- 3, 5 éves kislányom nem eszik zöldséget, gyümölcsöt!
- Reggelire vagy délelőtt ki milyen zöldséget és gyümölcsöt eszik?