7 év után újra fogok találkozni egy régi baráttal. Helytelen lenne, ha első nap megnyomnám a dudát? (beszélgetés)
Azért talán érdemes előre tisztázni, nincs-e a szomszédságban beteg/alvó gyerek vagy felnőtt, esetleg pihenni vágyó idős ember.
Ha nincs, és ha a régi barátodnak sincs kifogása, tőlem nyomhatod. :D
Megkéred hogy mutassa meg az új autót
Körbenézed, ajtót kinyitod, dícséred, beülsz stb
Aztán megkéred hogy hadd nyomjad meg a dudát, milyen hangja van
Szerintem nálad valami gond lehet, hogy erre gerjedsz, már többször kifejtetted itt az oldalon, hogy ilyen duda mániád van :-D én a barátnőd helyében inkább átgondolnám ezt az újbóli barátkozás dolgot.
Normális ember ilyenkor azon aggódna hogy sül el a találkozó, miről fognak beszélgetni, biztos nem jönnek-e fel újra a régi sérelmek meg ilyesmi.
Marha sokat jelenthet neked ha csak az autója izgat meg a dudája :-D
Egyeseknek mennyi idejük van basszus ilyeneken gondolkodni...
Volt egy gyerekkori legjobb barátnőm, akit 2014-ben láttam utoljára mert összevesztünk egy elég súlyos dolgon, viszont most újra felvettük egymással a kapcsolatot, ez a dolog ami miatt összevesztünk már megszűnt, és jövő héten találkozni fogunk! Már az is megvan hogy mikor és hol.
Engem nagyon érdekelnek az autódudák és mesélte hogy lett azóta nekik egy új autójuk. Én azt kérdeztem hogy a régi kocsi tud-e de ő mondta hogy azóta már másmilyen van.. Kérdeztem tud-e dudálni. Azt írta hogy néha szokott. Mondom úristen de jó!!!
Arra gondoltam hogy miután váltok pár szót a szüleivel, valahogy felhozom ezt az autó duda témát és megkérem arra hogy hozzák le nekem a kulcsot a garázsba hogy hadd nyomhassam meg egyszer hosszan a dudát. Aztán pedig úgrálni fogok örömömben hogy ez megtörtént.
Ti megengednétek ezt a barátnőm helyében?
Szerintetek ez helyes vagy helytelen viselkedés?
25/N
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Helyesírásunk. Helyes vagy helytelen?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?