6 hónapos kisfiam csak a bal mellemből hajlandó szopni a jobról elfordul és sír miért lehet ez? (tudásbázis)
Pontosan ennyi idős volt a kisfiam és szintén ezt csinálta.
Elkezdtük hozzátáplálni és abba is hagyta a szopizást.
szia!
van ilyen.nekem az első napokban is csak az egyiket kedvelte...mondjuk nem egyforma a két mell lehet nem is egyformán jön belőle a tej...de nálunk inkább az volt hogy a nyaka merev volt és kényelmetlen volt a másik ciciből szopiznia...igazából találgattunk mert semmi baja nem volt...és én fejtem...nem tudtam kínozni, mert az enyém is nagyon sírt.
Szia.
Olvastam valahol,hogy lehet attól is,ha fáj a füle azon az oldalon ahol ráfekszik.
Enyém pont ennyi idős volt mikor csak egy ciciből és pont a balból szopizott.Amikor elkezdtem a hozzátáplálást 9 és fél hónaposan egyszerűen nem volt hajlandó mindkettőből szopizni.Egyszer csak Egyik napról a másikra nem fogadta el hiába volt sok tejem.:(.
További ajánlott fórumok:
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- 2 éves kisfiam nem akar felöltözni. Elég hűvös van már és nem hajlandó normális sapkát felvenni
- 3 és fél éves kisfiam nem hajlandó bilibe, v. wc-be végezni a dolgát, visszatartja amíg nem kap pelust, mit tegyek?
- Kisfiam nem hajlandó elfogadni tápszeren kívül semmit!!
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Hogy vegyem rá a 4 hónapos fiamat, hogy rendesen szopizzon? Csak 5 percet hajlandó cicin lenni, aztán elfordul, játszik.