Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 5 évvel anyám halála után már nem érzek semmit sem. Pedig... fórum

5 évvel anyám halála után már nem érzek semmit sem. Pedig... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 14. - Loch ness)
dec. 10. 10:34

Mindenki máshogy éli meg, máshogy érzi.

Én ugyanazt érzem, amit a 6. hozzászólásomban írtam.

14. loch ness (válaszként erre: 6. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 10. 09:36
Szerintem soha nem szűnik meg igazán a fájdalom. Az ember azt hiszi néha, hogy igen, aztán váratlanul újra fellángol egy időre.
13. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 20:49
Én 2011-ben vesztettem el és a mai napig nem tudtam feldolgozni.
12. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 20:35
Ahogy öregszem , egyre élesebben látom az arcukat a mozdulataikat , a hangjuk a fülembe cseng a felmenőimnek és oldalági /volt/ családtagjaimnak, barátaimnak
dec. 9. 16:28
Nekem is elmentek már a nagyszülők és a szüleim is. Egyik mama jobban hiányzik. Apám meg egyik nagyapám okkal nem igazán. Anyum igen,meg a másik mama is. A másik nagyapám meg kicsi voltam még,7 éves nem nagyon ismertem..
10. Érdekes73 (válaszként erre: 7. - Globus)
dec. 9. 11:38
Ugyanez Anyu 8 éve ment el.
9. zena01 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 11:23
Nekem minden nap eszembe jut. És néha fizikailag fáj, hogy nincs. Mama és papa halála is megviselt, de ez rosszabb.
8. Ramcsika (válaszként erre: 2. - Zena01)
dec. 9. 11:22
Ez nekem is pontosan így van! Nekem mindkét szülőm nagyon-nagyon hiányzik. Minden nap többször gondolok rájuk. Most, hogy még jönnek az ünnepek........
dec. 9. 11:14

Apam után nekem sem maradt semmi, csak tébláboltunk a temetésén.

Anyu 13 év után is csavargatja a szívemet, felejthetetlenül előttem van. Egy emlékoldalon azóta nem égett le a gyertyája, mert életben tartom.

dec. 9. 11:08

Na, ez azért már teljesen más, mint maga a vallomás, hogy "5 évvel anyám halála után már nem érzek semmit sem."

Az 1. hozzászólásodra is akartam már reagálni, de aztán mégsem tettem. Okkal.

Így most már egészen más. A hiányának az érzete már önmagában is azt jelenti, hogy vannak érzéseid iránta.

Az pedig, hogy 5 év után másként éled meg az elvesztését, mint a halálakor - teljes mértékben érthető.

Így van jól. Túl vagy a gyászon.

Megint csak egy klisé, de igaz: csak az hal meg, akit elfelejtenek.

A fájdalom idővel csitul, majd megszűnik. Az emlék örök. Ha szeretted őt, akkor soha nem maradsz érzelemmentes iránta.

5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 11:05
Én fordítva vagyok bekötve. Szemem sem rebbent, amikor apám meghalt (öngyilkos lett négy évvel ezelőtt). Nem szerettem. Mostanában gyakran eszembe jut. Egyik reggel könnyes szemmel ébredtem. Sírtam álmomban.
dec. 9. 10:40
Hiányzik, de már nem fáj, és nem jut eszembe minden nap.
3. Ildi (válaszként erre: 2. - Zena01)
dec. 9. 10:10
Én a nagyszüleimmel vagyok így.
dec. 9. 10:07
De jó neked! Anyu is öt éve halt meg, de nagyon hiányzik, nem tudok beletörődni, hogy elvesztettem. Már nem ugyanolyan az életem. Van előtte és utána szakasz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook