40 évesen túlsúllyal két vetélés után baba (beszélgetős fórum)
Én 41évesen szültem meg az 1. gyerekemet (két vetélés után). végig aggódtam a terhességet, de folyamatosan azt soroltam magamnak, hogy egészséges,egészséges, egészséges...megmarad, megmarad...és szerencsére megmaradt és egészséges. Már 1 éves a kicsikém.
Most azon parázok, hogy már nem vagyunk fiatalok, csak fel tudjuk nevelni.
Szia!
Minden jót NeKtek! Hasonló cipőben járok mint te: 41. év, 20kg többletsúly, egy mola terhesség és egy igazolt, de ki tudja még hány spontán vetélés és 2 évi hiábavaló próbálkozás után, a 23. hetet tapossuk, én kintről, babókám bentről intenzíven! :)
A vetélések miatt én is Utrogestant kaptam, és mivel most is bevéreztem az 5. héten, és feküdtem a 12-ig. Túl vagyunk az amniocentézisen (SOTE I.sz., olyan rutinos volt az orvos, hogy megijedni sem volt időm, már túl is voltam rajta, aztán megint 2 hét fekvés jött. Ha esetleg nálad is sor kerül amniocentézisre, érdemes utánanézni, hogy mit ajánlanak a homeopátiás orvoslásban! Én a feszültség csökkentésére ignatia amara 15Ch, és a vérzés csökkentésére arnica montana 15Ch-t szedtem. Van még valami, amit javasoltak, csak akkor hiánycikk volt mindenütt, és nem sikerült vennem, de sajnos már nem tudom a nevét. A patikában biztos tudnak segíteni, vagy a homeopátiás szerkeresőben a Google-on.
Ezen kívül, csak az előttem szólók véleményét tudom osztani: csak pozitívan gondolkodj! Jó egészséget Nektek a továbbiakhoz! Vigyázz magatokra! :)
Szia!
Gratulálok én is nagyon!
Magamról: idén májusban született meg a kislányom,42 éves vagyok:) igaz nem az első terhesség, mert már van egy 20 éves nagy fiam. Nagyon szerettünk volna mi is még babát, sokat vártunk a kislányomra. Én is csak biztatni tudlak, az, hogy izgulsz szerintem teljesen természetes. Mondom én, aki végigparáztam a terhességem...:) de mivel régen vártuk már a babát, gondolom ez azért van így. Stresszelünk. Feleslegesen. Minden rendben volt a terhességem alatt, és kis túlhordással a 41.héten született meg a kislányom 4500 grammal, természetes úton. És az elején én is nagyon tudtam, hogy minden rendben lesz.
Ha tudod szerintem szedd a Femibiont, tényleg nagyon jó. Én Gravidát szedtem még régebben, hánytam tőle. A Femibiont most is szedem a szoptatás alatt ( ha éppen nem felejtem el...:) - ez vajon reklám?
Szívemből kívánok minden jót Nektek!
Szia! Nekem is volt már két vetélésem. 8 illetve 11 hetesen. Tudom,hogy min mehettél keresztül. Nekem a hormonszintemmel volt gond, azért nemtudtam kihordani a babákat.
Mikor voltak a vetéléseid. Nekem 2008 dec és 2009 decemberében. Téged kivizsgáltak? Nem akarok rád ijeszteni, de szerintem minél elöbb menj egy jó orvoshoz, nehogy megint baj legyen.
Nekem is támogatták a második terhességemet sárgatest (ultrogestan) bogyókkal, de így sem sikerült. Kívánom,hogy minden rendben legyen ezúttal és sok boldogságot kívánok!
Szia!!!
Először is nagy GRATULA:):):)
Nagyon vigyázzál magatokra és minden jóóóóó lesz .
Én is ebben a cipőben járok mind Te.
Nekem 06. 25 én volt a műtétem és 41 éves vagyok első babánk lett volna.
De tudom ,hogy még az idén Én is babás leszek :):)
Gratulálok! Csodaszép időszak van előtted, csak előre nézz! Gondolkozz a neveken, írj meséket, hímezz, köss! Szívből kívánok neked minden jót :D
És minden elismerésem, hogy nem hallgattál az előítéletekre és vállalod a gyermeket!
Nem vagyok hozzáértő, de szívből kívánok neked egészséges babát és problémamentes terhességet!
És szerintem is: minél előbb menj orvoshoz a vetélések miatt! Nehogy aztán csak valami egyszerű gyógyszeren múljon a siker!
A túlsúly miatt ne aggódj annyira. Tudtommal arra csak oda kell figyelni, de nem olyan "súlyos" akadály.
Szia!
Ha lehet kérj az orvosodtól sárgatesthormon tablettát!!!! Gratulálok és biztosan minden rendben lesz. Sose gondolj bajra, mindig az járjon a gondolataidban, hogy már kezedben tartod a babátokat és minden rendben van:)
Üdv Neked
Szerintem pedig jó lenne, ha minél hamarabb látna doki!
Nekem a Femibiont ajánlotta a dokim az Elevit helyett, abban több minden van /szerinte/, de gondolom ez dokifüggő.
Gratulálok Én is!!
Szedsz valami bogyót a vetélések miatt?
Sok-sok nyugalmat, egészséget kívánok!
A gondolatok hatalma nagy, ha úgy érzed, most sikerülni fog..úgy is lesz!!!!!!!! :D
Gratulálok a babához! Jó egészséget és csodaszép terhességet kívánok!
Egyébként az első baba lesz?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Két vetélés és annyi év sikertelenség után, vágyom egy babára
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- 6 hetes vetélés után egyből baba...mire számítsak?
- Vetélés után egyből szivárvány baba?