6 hetes vetélés után egyből baba...mire számítsak? (beszélgetős fórum)
vetélést követő mütétek után sokkal könnyebben lehet teherbe esni.
véleményem szerint nem lesz gond a babával,és a terhességeddel sem.
Én nem szivesen vizsgáltatnám meg magam ilyen fiatal terhességnél,mert ez növeli a vetélés esélyeit. jobb,ha a terhesség minimum 8-10 hetes.
nagyon sok kismama ezért vesziti el a babáját,és kap valamilyen fertőzést,ami persze jóval később derül ki.
sok szerencsét,és jó egészséget neked,és a babának!
Vetélés után 6 héttel már pozitív volt a tesztem. A terhességem problémamentes volt, több orvos látott, 4D-n is voltunk, down-szűrésen is és csak a szüléskor derült ki, hogy down-szindrómás a baba...
Sajnos mi beletartoztunk abba a kevés százalékba...
Ne haragudj, tényleg nem az volt a szándékom, hogy megijesszelek! Jó babavárást!
Én a fórumindítónak válaszoltam.
"volt így valaki? mi lett a vége?"
Volt így valamelyikőtök?
Biztosra meritek mondani, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz?... mert még az orvosom sem meri...
Nem akarok veszekedni, csak leírtam, hogy velem mi történt, mert voltam hasonló helyzetben! Írtam is, hogy nem akarom megrémíteni és problémamentes terhességet kívánok!
Indított egy fórumot, gondolom tapasztalokat várt!
Én vagyok az ellenpélda... Nem akarlak megrémíteni, de én is vetélés után egyből terhes lettem és down-szindrómával született a kisfiam.
Problémamentes terhességet kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Inkontinencia - Mire számítsak egy második terhesség után?
- Fogamzásgátló abbahagyása 7 év után. Mire számítsak?
- Vetélés után egyből szivárvány baba?
- Mellkisebbítő műtétet szeretnék, 2 pici gyerekem van. Mire számítsak műtét után, mennyire fogom tudni ellátni a családot vagy meddig nem?