Inkontinencia - Mire számítsak egy második terhesség után? (beszélgetés)
Dr Diószeghy Gábor a Péterfy kórházban.
Másik kérdésedre nem tudok válaszolni, már nem emlékszem .
Megkérdezhetem hol és ki csinálta a tot műtétet?
Utána mennyi időnek kellett eltelni amíg megint normális szexuális életet tudtál élni?
Gátizom tornát minimum heti 3 ,,ha jól csinálod.Vannak szakemberek akikhez lehet menni pl. Kriston intim tornára.Itt megtanítanak(ha eddig esetleg csak magadtól csináltad)
Mindenképp orvoshoz,,,van műtéti megoldás is,,nem kell vele élned.
Nem elég, ha addig fajul, hogy már nem csak tüsszentéskor?
31 évesen semennyit nem várnék, még így 50 évesen sem...
Ne hülyéskedj már, betétet egy életen át? Másra elvileg nem hat, kivéve, ha a hólyag elmozdul valamiért, és a süllyedés miatt valamit nyom (nem orvosi leírás, csak így talán érthető)
Miért nem opció neked az orvosi vizsgálat? Ezt én nem értem...
Romolhat is, meg nem is. Még fiatal vagy hozzá, menj orvoshoz, ez nem egy normális állapot, a legrosszabb, ha a betétet találod a megoldáshoz...
A gátizomtornát is lehet rosszul csinálni, úgy meg semmit sem ér, és ha komolyabb a baj, akkor meg már komolyabb "kezelésre" kell menni...
Sziasztok! 2020 őszén született a fiam. Tervezünk másodikat, viszont még mindig elő-előforul hogy egy tüsszentés alkalmával "pisilek" (csak vizelet) véletlenül kicsit. Gátizom tornát csinálok, de nem tűnik túl hatékonynak. Egy második terhesség után vagy alatt mire számítsak? Lehetséges, hogy rosszabb lesz az állapotom vagy netán pelenkát vagy tena betétet kelljen akár tartósan hordanom?
Jelenleg "legfeljebb" egy tisztasági betétet teszek tönkre egy-egy ilyen alkalommal, vagy ha tényleg olyan "fontos" eseményen veszek részt mint pl családi összejövetel férjemnél ott biztonság kedvéért eü betétet hordok (még ha nem is jött meg a mensim). Nyilván mindig viszek magammal cserét (betét, alsónemű) hogy bármikor bárhol tudjak azért cserélni.
További ajánlott fórumok:
- Második terhesség
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Egyedül a második terhességben
- Ha a második terhességem nehezebb volt, akkor a harmadiknál rosszabbra számítsak?