40 éves lesz a férjem.Ötleteket várok, mivel lephetném meg. (beszélgetés)
vidd el egy sztriptíz bárba. Folytatás otthon:)
Fogyókúrázz, lepd meg egyszwer egy este. A másik, meg, hogy érdekeljen amit mond.:)
megkerdezhetem mi lett vegul a meglepetes?
de szerintem is egy sexi ruci meglepi vacsora adig huzod mert nem erhet hozzad ut pedig vagy 1 kis tanc vagy fantaziara bizva....
de ennek minden ferfi örul
ami viszont nekem hulyese amiket paran irtak kulon noket.meg nok koszontsek fol ..hattt...ki hogy
Egy másik kanival...:):):)
Jól gondoltad,de nem mi loptuk el!!! Eszembe sem jutna tanulóvezetőként,meg amúgy sem... Elég veszélyes dolognak tartom,ismerős hozta,és ő mondta,hogy honnan. Voltunk arra hétvégén,és már raktak ki másikat. Mondtuk is neki,ha elkapják,nagyon fenéken billentik.
Abból gondoltam, hogy azt írta, azóta pótolták a táblát....
Nem, ezt is lehet venni kreatív boltokban!
Nem mondod, hogy elloptatok valahonnan egy sebességkorlátozó táblát?? :-O
Múlt szombaton tartottuk anyu 50.-ik szülinapját,ő 50-es Kresz-táblát kapott,arra kifeszítve egy méretes vörös tanga.... a táblát már pótolták...
Én tavaly születésnapi újságot csináltattam ami az akkori aktuális cikkekből állt össze! Benne egy cikk róla hogy megszületett, és mi történik vele ..
Nagyon tetszett neki!
Kapott még egy 40-es sebességkorlátozó táblát!
Vegyél egy sexy baby dollt és és csinálj egy gyertyafényes vacsit*kacsint*
Azt nem írta hogy full milliomosok.:-)
Vagy az újpesti csapat,vagy Schumaher,vagy Kovi és egy pár csaj köszöntse fel a többit meg egy wellness hétvégével folytatni és zárni!
Akkor egyezz bele látszólag,és te pedig szervezd meg előbbre! Úgy még nagyobb a meglepetés.:-)
A hastáncos lányok biztosan tetszenének neki!:))
A meglepetésbuli jól hangzik,csak Ő már tervezi,hogy lesz.Az meg feltűnő lenne,ha nagyon leakarnám róla beszélni.Még azt gondolná,nem is ér annyit,hogy megünnepeljük.
igen, ez jó ötlet, én is wellness hétvégét kaptam a 40.szülinapomra
wellness hétvége kettesben ????
Görbebot(olyan igazi,faragott)40-es táblával rajta
Meglepetés buli, hastáncos lányok:)
Ha a párod dolgozik és mire jönne haza odacsődíted a barátokat,szülőket.De ő nem tudja...És tortával ott álltok,esetleg énekeltek..happy birthday....
Sziasztok! Egy meglepetés buli? Ahol ott vannak a családtagok,barátok.... Esetleg élőzene.
Egy jó kis vacsi egy étteremben, aztán meg otthon folyt,köv.........:)
az én férjem 1 meglepi vacsorát kapott,ahol a barátaink is ott voltak.ugy indult,hogy ketten leszünk,de az étteremben vártak még 18-an.szuper volt.
egy új feleség?:D az elég vicces lenne:D
Szereti a viccelődést,az Újpestet,Schumachert,a sexet:),ezenkívül munkamániás(persze ezt tagadja:DD)
Szóval?Írjatok,ami csak eszetekbe jut!
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Kertemet szeretném csinosítani. Egyszerű ötleteket várok pl.szalonnasütőhely, grillező, medence a gyerekeknek, virágágyások, stb.
- Hogyan lehet házilag megnézni, hogy a hálószobában hol megy a vízér? Csak pozitív ötleteket várok!
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....