40-es nők öltözködése (beszélgetés)
"Eszem ágában sincs hozzányúlni az általad említett rossz szabás miatt nadrághoz, csak a szárhosszot igazítom."
Én varrónő is vagyok, így simán alakítgatom:D
Ezért varrok is meg sok dolgot.
Ezek mohair fonalból vannak. Elvileg kézi kötésűek. Azt mondta akitől vettem,hogy nem szabad kézzel mosni.
A kék még nem volt kimosva.
Ugyan nem nekem válaszoltál, de nekem is volt 501-es Levisem, piros színű és turkálóból, új állapotban...sajnos nem stretch anyagból készült, elajándékoztam.
Ezt is kb 25 éve túrtam. Akkor elég jól fel lehetett öltözni a turkálókból..még utána is, de ma már nagyon kevés jó holmit találok, nem is járok gyakran, kínaiban vásárolok.
Bár egy hónapja szert tettem egy ál-S.Oliver kötött sapkára. Új, 800 FT-ba került és jó meleg.
Van gépi kötésű pulóverem, hűvös, nyári estékre...amolyan koptatott farmerkék színű, nagyon szeretem, de nincs hová felhúznom:)
Aki nyaralni jár, annak jól jön...üdülőhelyen. Annyira megtetszett kb. 25 éve egy német lapban, hogy "megköttettem". Alig hordtam eddig.
Ennyire vastag pulcsit nekem gond kimosni, szárítani:)
DE van vastag, csak könnyebben kezelhető kevert műszálas kivitelben.
Egyszerűen nem értem, kinek állhat ez jól?!
+ az a sok hordhatatlan holmi, ami ott áll a boltokban?
Volt keki színű (a fazon nem jut eszembe, valami sportos) 3/4-es hosszúságú átmeneti/béleletlen dzseki-féleségem, turkálóból. Nagyon sokat hordtam, de ilyen színű nadrágot nem szeretnék.
Eszem ágában sincs hozzányúlni az általad említett rossz szabás miatt nadrághoz, csak a szárhosszot igazítom.
Annyira "harisnya szárakakat" gyártanak, hogy pl. az egyik nadrágba bele sem tudtam bújni:)
A számozásra nem lehet mindig adni.
Ahány fazon vagy sorozat, annyiféle "illeszkedés", sőt még az anyag miatt is másképpen passzol minden alakra az a nadrág:)
Én melóhelyen felülre egy pólót és egy kardigánt veszek, ha melegem van leveszem a kardigánt.
Otthon pedig póló meg egy kapucnis felső, ha nem fűtünk annyira, akkor hosszú ujjú póló+kapucnis felső.
Én nem bírom elviselni, ha a nyakamhoz ér valami, gondolom a nyaki műtétem miatt, így rajtam télen-nyáron mély kivágású felső van....
Hozzám meg a hármas egy jó övvel:D
Lehet be kellene szereznünk az 5-ös és 6-os ruhát, ebben biztos megismernénk egymást:DDDDD
Hűvös helyiségben és kint nem kényelmetlen. Én ősztől kezdve pulcsikban járok, szokás kérdése.
Mi tulságosan nem fűtünk otthon sem, de a munkahelyen sem.
Ha egy ügyfél nagyon fázik, melléteszem a hősugárzót.
Jesszus!:D
Gondold el, ahogy ott állunk egymás mellett az 5-ösben, 6-osban:DDD
Ha egyet kötelezően! választanom kellene, akkor a 9-es áll legközelebb hozzám.
Brrr!
Borzalom. Tuti, hogy a nagymamámnak volt valami hasonló háló kötöse vagy ha nem az enyémnek, akkor valamelyik ismerősöm nagymamájának:DDD
Neked a 6-os?:DDDD
Miért ne lehetne köttetni?
Fonalból van és kötve van, csak géppel:D
Alaszkában vagy Szibériában biztos én is felvenném, de itthon, enyhe túlzásnak tartom:D Meg kényelmetlennek.
Örülök,hogy van olyan hölgy akinek tetszik az ilyen pulcsi:) Akkor a fehérhez hasonlít ami most rajtad van vagy a kékhez?
Nem is tudtam,hogy lehet köttetni is ezeket.
M ost is ilyen pulcsi van rajtam, fehérben, mert már nincs fűtés.
Mi nem vettük, hanem beszereztük a megfelelő fonalat és úgy köttetük, van belőlük 4-5 db. Nagyon szsretem őket, jók farmerhoz, szoknyához, nem kell sál, és nekem tetszik, ha a fekete kabátomból ki van a nyaka.