4 kiló 4 hét alatt?:) (beszélgetés)
Szerintem,jó a heti 4 kardió, csökkenni fog a súlyod,idővel tehetsz be egy kis erősítést is.
A paleóval én is szemeztem tetszik,hogy sok húst lehet enni,de sajnos nem tudok lemondani a tejtermékekről.
Sziszatok!
Én is szálkásítok.
Márti, simán lehet,fogyni 4kilót 4 hét alatt,csak nem biztos,hogy zsíról megy le az a 4kg.Van benne bőven izom is.
A kalóriabázis oldalon lehet vezetni étkezésedet,ez azért is jó,mert figyelni tudod a fehérjét. legalább 1,5g fehérjét kell megenni naponta testsúlykilogrammonként,hogy ne fogyjál izomból,de ha keményen edzel akkor 2kg.
Neked minimum 100g fehérjét kell enned naponta,hogy zsírból fogyj.
Én futok...meg próbálok egészségesen enni.NEm nagyon használok lisztet...reggeli csak is vagy paleo "süti" vagy gyümi.
Csakis kizárólag vizet iszom...és egyre kevesebbet vagyok éhes:)
A combra van valami praktikád?:)
Narancsbőrös lett és életemben nem volt mg ilyen...Októberben szültem így azért jöttek fel ezek a kilók
Nagy célom hogy 4 kilót vagy többet leadjak 4 hét alatt.
Elkezdtem a paleó étrendet!Persze ha esetleg nincs otthon semmi paleó nem halok éhen.Kenyeret már rég óta nem eszek.Futok 30 percet egy nap.Most az a tervem hogy heti 5 nap futás és ez az étrend plussz egy egy spinning esetleg walkenergy és leadom a kilókat.A combomon és a derekamon van a súlyfelesleg.61kiló vagyok..nagoyn jó lenne legalább 56 lenni.Jól csinálom?Sikerülni fog ha tartom?Nektek hogy sikerült?
További ajánlott fórumok:
- 13 nap alatt 8 kiló mínusz
- Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?