4 hónapos kisfiam nem fogadja el a tápszert (beszélgetés)
Ha kéri, akkor szoptasd!
Mátét majdnem 11 hónapos koráig szoptattam, és 4 hónaposan még ős is kérte éjszaka;)
Áron 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, és sajnos akármit csinálok már egyáltalán nem elég a tejem:( Hidd el szívesebben szoptatnék, mint a tápszer, de ez van;)
A magam részéről örülök:) Lényeg te megkönnyebbültél. Az éjszakai szopit hagynám (én abba nem piszkáltam bele)szépen lassan az is el el fog maradozni.Őmég kicsi adj neki amikor kéri, majd lesz olyan, hogy kihagyja és te fogsz frászt kapni:D
Sok sikert és élvezd ki minden pillanatát :))
Jó lenne, ha éjjel tovább bírná 3 óránál. Próbáld meg, hogya lefekvés előtti szopi előtt adsz neki gyümit, és akkor talán jóllakottabban alszik el. Hátha bejön.
Én szopi után adtam tápit, és jól aludt.
Köszönöm a sok segítséget!!!Arik vagytok!
Úgy döntöttem gyümilével és sárgarépával ....stb. fogom pótolni. A sárgarépát ma próbáltuk először- nagyon ízlett neki!! :-))
Jaj és az éjszakai szopizásról mi a véleményetek?? Úgyanis Domim éjszaka is úgy kéri 3óránként a cicit mint nappal.--nem sok ez 4 hónaposan?????
Lehet hogy az íze nem ízlett neki. A ha-s tápszerek keserűek:(
Mi nem buktuk ki, de nagy fintorgások, meg kiköpések közepette kezdtük el, de aztán megszokta
Mármint úgy értettem így kezdtem a pótólást és majdnem egy éves koráig kapott anyatejet:)
Ha esetleg félre értelmezhető lettem volna
Én nem tápszerrel potólnám ha mindenképpen kell hanem gyümölccsel(elsőre vízezett bébi gyümilé esetleg) , majd zöldséggel stb....így szoptattam a fiamat közel 12 hónapig:))
Ne aggódj!!!
Még az is eszembe jutott, hogy azért bukta ki, mert sok volt neki. Azaz, valami miatt (pl. hőség), kisebb az étvágya és már nem is kellene neki pótlás.
Ha etetés után nyugodt, alszik, akkor ne aggódj.
Egyetértek, csak bátran!
Sok-sok helyzet lesz még, hogy igenis ki kell állni a gyerek érdekében!!!
nekünk a nestlé bebe ha 1-es vált be, nagyon jó!
esetleg biztonság kedvéért, kérdezz rá.
Ne idegeskedj, vannak bizonyos periódusok a szoptatásban mikor kevesebb a tej, fogalmazzunk úgy kalibrálja, szervizeli magát a cici!
Szerintem ne aggódj, van-lesz elég tejed! Lehet, hogy pár napig többször kell szoptatni, és úgy tűnik, hogy csak üres cicit szív, de pont ettől fog beindulni a még több tej.
Ha nagyon akarsz tápit, akkor gyerekorvostól kérj tanácsot, van olyan tápi, ami bukós babáknak való.
szia.. nekem nem volt tejcsim, a tápszert ki nem állhatta a kisfiam.. min 6félét probáltunk ki neki. 4hós korátol házi koszton volt. semmi baja noveberben lesz3éves.. mindenevő. és nem allergiás semmire..
1éves koráig mindennap zöldség levest ettünk mert imádta.. meg mindent adtamneki jol összetörve..
4 hónapos kisfiam anyatejes de két alkalommal nem volt elegendő tejcsim és tápszerrel akartam neki pótolni. Először Beba-val és mivel nem vált be így aztán a milupával és csak 25ml próbáltam neki adni -óvatosságból- de jobb is mert kibukta és a következő evésnél mikor már anyatejet adtam neki azt is kibukta. Olyan volt mintha gyomorrontása lenne szegénykémnek.
Mit ajánlotok??? Mit tegyek vagy vegyek???
Félek ha elapad a tejcsim nem tudok majd neki megfelelő tápszert adni.
További ajánlott fórumok:
- 3 hónapos kisfiamnak adhatom-e a DM-es Baby Love tápszert?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?
- 1 hónapos babónak milyen tápszert adsz? Elfogadja simán ha előtte tejcsis volt?
- A kisfiam 17 hónapos, 5 napja nem szoptatom már. Mit adjak neki helyette? Tápszert már semmiképp, a tejet meg nem kéri egyenlőre.
- 7,5 hónapos tápszeres babának hasmenése van, mit lehet neki adni enni, inni? (Nem fogadja el se a teát, se a vizet, tápszert nem kaphat.)
- Másfél hónapos kisfiamnak mióta tápszert is kap, nehezebben van széklete, van esetleg valami tipp, bevált módszer?