4 éves gyerekek kerti bulijára milyen ételeket készítenél? (tudásbázis)
Cake popot, díszített kekszet, sajtkockákat, cupcake-ot, minipizzákat minőségi alapanyagokból, apró falatokra vágott vegyes gyümölcssalátát, ami minél színesebb, gyümölcspürét jégkrémformába fagyasztva.
Semmiképpen nem adnék adalékanyagos ételeket, mint pl. virsli, mert nem tudni, ki allergiás, ki nem, ráadásul ez egészségtelen is.
fogpiszkálóval :))) nem is értem, miért hurkapálcikát írtam :OOO
de lehet pl. a tescoban a partykellékeknél kis műanyag színes "kardokat" venni,, ezekre is felszúrhatod a falatokat
kis fasírtgolyókkal is megteheted ezt
igen, valahogy így
vagy szendvicskenyér-kockákkal is lehet ilyan falatokat
jobbak ezek a falatkák, mint a teljes szendvics, azzal nincs türelmük leülni szépen és elmajszolni
Jó ötletek, köszi.
Nem fogpiszkálóval gondoltad? Egy karika virsli, egy karika kifli, egy karika ubi?
De nagyon jók, ebből már ki tudok indulni.
Mini muffin-hoz nincs formám, nem is láttam még.
Igen, fontos lenne, hogy pici falatkák legyenek.
minipizzák
virslis falatkák hurkapálcikával (kiflikarika. minivirsli-uborka-ketchup)
fasírtgolyókat
zöldségfasírtot
sült krumplit
muffint
pogácsát
amit evőeszköz nélkül el tudnak csipegetni
Hotdog (hotdog kiflivel és a mustárral kecsöppel és majonézzel díszítheted. A pizza is jó:D
Színes üdítők.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit készítenétek ha nem szeretnétek a sütőtököt de mégis egy "raklapnyit" kaptatok?
- Húsvétra műsort készítenénk a gyerekeknek a templomban! Tudna valaki pár oda illő verset, esetleg éneket?
- Ti mit készítenétek ballagásra ha kb.30-an lennétek és hideg ételeket és sütiket szeretnétek tálalni?
- Ha szeretnék egy hetet liszt, tejtermék és cukor nélkül, milyen ételeket érdemes készítenem?
- Évforduló - Te milyen ételeket /finomságot készítenél?
- Tej és tojás mentes egyszerű ételeket keresek, amit gyerekek is szívesen esznek.