Évforduló - Te milyen ételeket /finomságot készítenél? (beszélgetés)
Szia!
Köszi a tippet.Tényleg nagyon sok jó süti és egyéb finomság van az oldalon.
Sziasztok!
köszi a hozzáoszlásokat jókat és a kevésbé jókat.
van egy tartósan beteg kislányom,és tőle nem olyan egyszerű bárhová is mennünk.Úgy hogy itthon szeretném megoldani ,de valami különlegeset szeretnék csinálni és kíváncsi voltam ki mit csinálna /főzne és hogy oldaná meg.
Én is étteremre szavazok! Egy kis kényeztetés mindkettőtöknek jár.
Boldog évfordulót!
Rozmaringos báránycombot mentaszósszal, batátával
Én legalábbis ezt készítettem és nagyon nagy sikere volt.
pl. tiramisut.
főételnek esetleg töltött csirkét sült krumplival...
Igaz, hogy én nem főzök napi szinten, de ünnepi alkalmakkor nem sajnálom azt a 2órát, ami alatt elkészül egy gyors és finom menü. Párom meg értékeli.
Legutóbb ilyenkor zöldfűszeres, csontos karajt csináltam, baconbe bugyolált zöldbabbal, grillezett zöldségekkel. Desszertnek csilis brownie volt vanília fagyival. Az egész nem volt másfél óra.
Pont most volt,csokis tortát csináltam szív alakút,mert ő ezt szereti-mármint a csokit :) a tetejét kókusz reszelékkel szórtam meg:)
volt még gyümölcssaláta,ama biznyos nap emlékére,mikor azzal állítottam be hozzá:)))azt mondta a telefonba,hogy éhes,én meg készítettem neki és átvittem.Erre nézett nagyott és azt kérdezte-sült nincs?:)így az évfordulós menübe az is volt sült hús:)
Március 11 -én lesz az évfordulónk.
Nem tudom mi legyen a menü.
Te milyen ételeket /finomságot készítenél erre az alkalomra?
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- Írd le mikor van a hazássági évfordulótok a pároddal?
- Ti mit készítenétek ballagásra ha kb.30-an lennétek és hideg ételeket és sütiket szeretnétek tálalni?
- Ha szeretnék egy hetet liszt, tejtermék és cukor nélkül, milyen ételeket érdemes készítenem?
- 4 éves gyerekek kerti bulijára milyen ételeket készítenél?